📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
"Ugandyjscy naukowcy". Tia...
Akurat homoseksualizm jest zabroniony tam gdzie największa dzicz - kraje arabskie, Afryka i ruska patologia. Jest się na kim wzorować...
Akurat homoseksualizm jest zabroniony tam gdzie największa dzicz - kraje arabskie, Afryka i ruska patologia. Jest się na kim wzorować...
Przeciez te prawo zostalo ustanowione tylko po to by zamykac legalnie wieznow politycznych.... Gdy ktos nam nie pasuje, wystarczy powiedziec, ze jest gejem, spreparowac kilka dowodow(bardzo latwo w tym wypadku to zrobic) i problem mamy z glowy. Nie wiem z czego tak sie cieszycie, tam nikt gejow zamykac nie bedzie - siedziec beda glownie hetero...
co do tego to fakt wprowadzili to bo nawet w radiowej 3 wczoraj o tym był program
@Zarammoth
może i dzicz w tych państwach ale są one "zdrowe" a nie jak u nas w rządzie pedał i transy i jak tu brać takich polityków na poważnie...
Jak dla mnie rosja powinna być przykładem... wprost mówią że to choroba i że nie będą tolerować u siebie pedalstwa itp
@Zarammoth
może i dzicz w tych państwach ale są one "zdrowe" a nie jak u nas w rządzie pedał i transy i jak tu brać takich polityków na poważnie...
Jak dla mnie rosja powinna być przykładem... wprost mówią że to choroba i że nie będą tolerować u siebie pedalstwa itp
W tym wypadku, z całym szacunkiem oczywiście, mogę napisać, że jesteśmy 100 lat za Murzynami.
Homosie niech sobie żyją, tworzą "rodziny" (oczywiście bez prawa do adopcji), nie mam nic przeciwko, jeśli dwóch odmieńców chce to ze sobą robić (byle nie przy mnie); powinni być karani jedynie za wszelakie demonstracje i próby zmiany prawa, które przedstawiłem wyżej.
Bądźmy cywilizowanymi prawicowcami. Wiemy, że homoseksualizm to defekt w mózgu, ale nie powinno się kogoś za to karać, bo przecież to nie jest jego wina, że jest chory.
Podsumowując, niech sobie żyją, ale bez dzieci i specjalnych praw.
Każda osoba, która się ze mną nie zgadza jest debilem; zapraszam do dyskusji, żartuję - jak zawsze: nie mam zamiaru więcej czytać komentarzy pod tym tematem, odpowiadać na wiadomości (jeśli ktoś coś do mnie napisze, to wiad. zostanie od razu usunięta).
Bądźmy cywilizowanymi prawicowcami. Wiemy, że homoseksualizm to defekt w mózgu, ale nie powinno się kogoś za to karać, bo przecież to nie jest jego wina, że jest chory.
Podsumowując, niech sobie żyją, ale bez dzieci i specjalnych praw.
Każda osoba, która się ze mną nie zgadza jest debilem; zapraszam do dyskusji, żartuję - jak zawsze: nie mam zamiaru więcej czytać komentarzy pod tym tematem, odpowiadać na wiadomości (jeśli ktoś coś do mnie napisze, to wiad. zostanie od razu usunięta).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie