Zaj🤬e wiadomo skąd,ale liczy się przekaz.
Słowo 100 lat za murzynami zaczyna nabierać sensu !
W................y
2014-03-16, 12:49
Tak czy inaczej będą mieli k🤬sa w dupie
Wiedza bezużyteczna. Aha. To jest ten portal gdzie dają rady w stylu, tu cytuję: "50 filiżanek kawy dziennie zapobiega łysieniu."
ps. Chociaż w sumie zgadzam się z tą tezą, bo prędzej p🤬lniesz na zawał, niż wyłysiejesz.
k................1
2014-03-16, 13:02
hardowski napisał/a:
Wiedza bezużyteczna. Aha. To jest ten portal gdzie dają rady w stylu, tu cytuję: "50 filiżanek kawy dziennie zapobiega łysieniu."
ps. Chociaż w sumie zgadzam się z tą tezą, bo prędzej p🤬lniesz na zawał, niż wyłysiejesz.
Tak,i przy okazji pokazują,że jednak można zrobić porządek z tymi którzy nie do końca wiedzą od czego jest dupa(lesbijki pomijam celowo).
ja p🤬lę! żeby Uganda miała inteligentniejszych naukowców niż ci w UE
krzysiek351 napisał/a:
Tak,i przy okazji pokazują,że jednak można zrobić porządek z tymi którzy nie do końca wiedzą od czego jest dupa(lesbijki pomijam celowo).
Lesbijki to właśnie ten najbardziej poj🤬y odłam kobiet, feministki, c🤬j wie co jeszcze mają w tych pustych łbach, tylko czekać aż to wszystko p🤬lnie dzięki nim
P................a
2014-03-16, 13:08
już to kiedyś pisałem, ale jeszcze raz... Większość (jak nie wszystkie) informacji na temat gejów, dochodzi do mnie z forum sadistic.pl gdzie pedałów się nie lubi. Odsetek gejów w Polsce to jakiś śmieszny promil i mało kto w ogóle pedała widział na żywo, nie wspominając o znaniu jakiegoś osobiście. P🤬li się o tym tyle jakby, to była inwazja motomyszy z marsa... A i k🤬a, żeby myśleć, że kara dożywocia za gejostwo jest dobra, trzeba być k🤬a chyba z Ugandy...
k................1
2014-03-16, 13:12
Płyta_Gnojowa napisał/a:
już to kiedyś pisałem, ale jeszcze raz... Większość (jak nie wszystkie) informacji na temat gejów, dochodzi do mnie z forum sadistic.pl gdzie pedałów się nie lubi. Odsetek gejów w Polsce to jakiś śmieszny promil i mało kto w ogóle pedała widział na żywo, nie wspominając o znaniu jakiegoś osobiście. P🤬li się o tym tyle jakby, to była inwazja motomyszy z marsa... A i k🤬a, żeby myśleć, że kara dożywocia za gejostwo jest dobra, trzeba być k🤬a chyba z Ugandy...
Że tak zapytam:
-Zęby Cię swędzą czy dupsko?
l................y
2014-03-16, 13:30
a myślałam, że wszędzie ludzie marzą o threesome, szkoda.
K................r
2014-03-16, 13:37
Prawo według mnie idiotyczne. Teraz każdy będzie mógł każdego posądzić o pedalstwo, żeby ten trafił do więzienia. To, że będzie ono nadużywane do eliminowania niewygodnych osób jest pewne
4................h
2014-03-16, 13:43
Tak się przejmujecie tymi gejami jakby wam coś chcieli włożyć. Mam ich kompletnie gdzieś, co innego mieszanka lesbijki i hetero zwana bi. Któż nie marzy o takiej kobiecie?
S................t
2014-03-16, 13:45
Ciapakom trzeba przyznać, że akurat z tym radzą sobie jeszcze lepiej. W Emiratach za homosiowanie jest kara śmierci.
L................a
2014-03-16, 13:47
"Ugandyjscy naukowcy" - i mamy nowy oksymoron.
B................r
2014-03-16, 13:54
pamięta ktoś kultową grę kill homo?? ja jestem za tym samym prawem w polsce najbardziej za lesbami wytępić to gó*no