Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................S 2013-08-24, 18:31
co ty chcesz od jakości, przecież strona jest dość czytelna
Zgłoś
Jarrt 2013-08-24, 19:54 1
O k🤬a, widziałem na Sadisticu już już wiele różnych bólów dupy, ale bólu dupy o zakładki w przeglądarce jeszcze nigdy.
Zgłoś
p................a 2013-08-25, 13:01
Jeszcze odnośnie mojego wywodu rozwinę się, bo i tak nikt tego nie przeczyta.

Dzień zaczyna się o 00.00 a kończy o 23.59. Co więc jest pomiędzy? Tych mini-nano-kwanto czy jak tam je nazwiemy ułamkach czasu, w których 23.59 zmienia się w 00.00. Ziemia Niczyja, Dzikie Pola itp.?

Jeśli jednak przyjmiemy, że wtedy zazębiają się granice dni(granica zwykle tak wygląda poza wyjątkami typu linii frontu), to otrzymujemy mini-krótkie zjawisko jednoczesnego istnienia dzisiaj,wczoraj i jutro .

Stąd też moja analogia do owego stanu między momentem śmierci a końcem życia. Jest przecież moment reakcji jaźni na zniszczenie fizycznej powłoki i zerwanie połączenia ciało-duch. W tym momencie jakby czasu zwłoki duch-Ja jeszcze jest w niefunkcjonującym już ciele. Czyli tytuł artykułu nieświadomie poruszył tą kwestię Zatem teza, że jest tępy niekoniecznie jest prawdziwa a prawdziwość zależy od indywidualnych zapatrywań czytelnika na tą materię.

To tyle. Na zakończenie dodam, że nie każdy potrzebuje do takich przemyśleń. Mi wystarczył sam tak intrygujący tytuł.
Zgłoś