Nigdy nie lubiłem za bardzo strony gazety pomorska.pl ale to co odwalili dzisiaj to już przesada, dno całkowite.
T................z
2013-08-23, 17:35
K🤬a skandal, pewnie jeszcze żyła, gdy już umierała. Śledczy muszą jak najszybciej dowiedzieć się, czy żyła jak już nie żyła, czy nie żyła jak jeszcze żyła. Ja p🤬le, nie wychodzę z domu, bo jeszcze mnie coś takiego spotka, życie podczas śmierci musi być okropne.
ps. nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje.
edit. tvn 24 w zakładkach?
Wydaje mi się że nie będzie tego na tvn24, chyba nikt nie chce mieć linków do wiadomości na takiej posranej stronie. Znalazłem to bezpośrednio na stronie pomorska.pl
p................a
2013-08-23, 17:52
To wbrew pozorom ciekawe pytanie. W samym momencie śmierci, tym ułamku sekundy, przecież jednocześnie żyjemy i już nie. Tak jak o północy mamy jednocześnie wczoraj i dziś. Nie?
E................k
2013-08-23, 21:58
Napisze to tak Polskie media są Polskojęzycznymi w innych krajach .
P................k
2013-08-24, 13:56
To zależy czy miała na sobie jeden czy dwa buty podczas rzekomej śmierci
R................y
2013-08-24, 16:51
a jak się paliła to była ugaszona
C................s
2013-08-24, 16:51
pietras_ja no nie, gdy masz 00:00 to jest już to dzień następny.
Tytuł natomiast został źle zredagowany. Powinno być "Zwęglone zwłoki w Strzelcach Górnych. Możliwe iż kobieta nadal żyła tuż przed spaleniem."
Powinienem zostać j🤬ym prezesem TVN.
Z................h
2013-08-24, 16:59
pietras_ja napisał/a:
To wbrew pozorom ciekawe pytanie. W samym momencie śmierci, tym ułamku sekundy, przecież jednocześnie żyjemy i już nie. Tak jak o północy mamy jednocześnie wczoraj i dziś. Nie?
Schrödinger by tego nie wymyślił
Onet i tvn24 w zakładkach

widzę że lubisz rzetelne i prawdziwe informacje.
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
@SadystycznyRoman
Też to chciałem napisać.
Nie wiem kto bardziej się upokorzył... ta gazeta, czy maciej1988...
m................3
2013-08-24, 17:14
rzeczywiscie, jak mozna zabic kogos za 500zl, its so weird