👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajete1 napisał/a:
W wywiadzie powiedzia,że w meczu z San Marino pokarze więcej
![]()
a tobie chyba nikt nie POKAZAŁ słownika nigdy na oczy...
offtop; szkoda, że gra się nie ułożyła

@Pater patriae
nie pier*dol.
nie jedna pewnie sobie już zwaliła konia przy tym filmiku.
nie pier*dol.
nie jedna pewnie sobie już zwaliła konia przy tym filmiku.
Ładniej by było jakbyś to nazwał że ten 'pożal się Boże' piłkarz pokazał tzw. 'dekolt hydraulika'

Pedały jesteście, że się tak męską dupą podniecacie ? Chcecie to wam moją wstawię.

Przypomniało mi się, jak skakaliśmy na basenie na główkę w szkole i zapomniałem zasznurować swoich gaci kąpielowych
. Dobrze, że głęboko zanurkowałem i nikt mojego dupska nie uświadczył, przy dnie zaciągnąłem majty na tyłek i zadowolony z oceny 5 ze skoku zapomniałem o całej akcji
.

jaki atak na autora. jak jakiś niespragniony sensacji człowiek nie wchodzi wlaśnie takie pudelki czy co by to nie było, to nie znajdzie takiego filmiku. a tak jest tu. wszystko rozstrzyga pobyt w poczekalni. gdyby wiekszość była na NIE to by się tu filmik nie pojawił. czyli najwyraźniej piszesz swój hejterski komentarz do wiekszej liczby uzytkowników. I co dziwne prawie połowa liczby która zagłosowała pozytywnie daje też piwo komentarzowi ktory objeżdża pomysł i autora.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie