Kod:
Zawodnik Orlen Team na odcinku 1000 m osiągnął średnią prędkość 217,97 kilometrów na godzinę, wchodząc w poślizg pod maksymalnym kątem 49 stopni i ustanowił światowy rekord Guinnessa prędkości jazdy w drifcie. Do pokonania poprzedniego rekordu 183,33 km/h w jeździe bokiem doszło we wtorek, 3 września na dawnym lotnisku wojskowym w Białej Podlaskiej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-03, 18:35
Za białą piwo
eeeee... Myślałem że na motocyklu...
konto usunięte
2013-09-03, 18:54
Później dzieciaki się naoglądają i zawijają się na słupach w swoich sprowadzonych BMW...
Szacun dla tego gostka, ma jaja i dobrego sponsora.
konto usunięte
2013-09-03, 19:37
dokonał wielkiej rzeczy...... Brawo !!!
Przynajmniej w czymś Polska jest czołówką światową

Piwko
konto usunięte
2013-09-03, 20:32
Fajna furka polatał by...
no.. a w mediach ni uja nie powiedzą o tym bo po co.. Brawo Jakub!
nie takie rzeczy się w NFSie robiło
konto usunięte
2013-09-03, 21:30
Opona pewno starła się jak gumka do ścierania a z kół to fele zostały
pasażer pewnie by tego nie przeżył. Kierowca pewnie na trzeźwo tego nie wziął...
Fajnie fajnie ale nie macie wrażenia że zaciągnąć ręczny przy 200 km/h to każdy by mógł, mając taki sprzęt i takiego sponsora? Szacun to jest za jeżdżenie po torze, takie coś to mnie średnio kręci.
konto usunięte
2013-09-03, 21:39