zamiast halotanu powinien mu podać cyklo b
podpis użytkownika
Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
Co trzeba mieć z głową żeby u dentysty brać ogólne znieczulenie, albo jakiekolwiek inne (nie mówię o wyrywaniu zęba)
@Loq14, a ty z której grupy?
1. dzicz dla której znieczulenie to dzieło szatana?
2. twardzieli którzy twierdzą że sami by sobie amputacje obu nóg przeprowadzili bez problemu.
3. tych którzy p🤬lą że nie lubią znieczulenia a tak na prawdę to biega o to że dygają przed igła?
Ja tam mam wyj🤬e. Siadam sobie w fotelu, dostaje znieczulenie, słucham sobie muzyczki i nie czekam kiedy tylko mnie zaboli tak że aż jaja mi się schowają. Miałem znieczulenie nie raz i nie dwa i jakoś nic mi nie jest, a zabieg przebiegł dzięki temu w komfortowych warunkach. W czym jest k🤬a problem?
1. dzicz dla której znieczulenie to dzieło szatana?
2. twardzieli którzy twierdzą że sami by sobie amputacje obu nóg przeprowadzili bez problemu.
3. tych którzy p🤬lą że nie lubią znieczulenia a tak na prawdę to biega o to że dygają przed igła?
Ja tam mam wyj🤬e. Siadam sobie w fotelu, dostaje znieczulenie, słucham sobie muzyczki i nie czekam kiedy tylko mnie zaboli tak że aż jaja mi się schowają. Miałem znieczulenie nie raz i nie dwa i jakoś nic mi nie jest, a zabieg przebiegł dzięki temu w komfortowych warunkach. W czym jest k🤬a problem?
@MortiCRX Jak ktoś idzie na zwykłe załatanie dziury i bierze znieczulenie ogólne to jest idiotą, tyle w temacie. Jak się k🤬a dba o zgryz to się nie ma jazd ze znieczuleniem, kanałowym i innym gównem
rozk🤬 napisał/a:
Up on mowi o ogolnym do byle zabiegu idioto...
Pisał też o jakimkolwiek innym idioto...
nie ze by co ale swoja droga to ciekawe czy ż🤬dów usypiają gazem czy wstrzykują im coś
oczywisice chodzi mi o narkozę
( albo i nie )