👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
Nie wiem co mam tu napisać
![]()
petycje do moderatorów o nie suszenie tego oraz potwierdzenie przelewu na moje konto

Nawet jak by mi się nie podobało, to dał bym piwo. Toż to Bongman.
Ale Bongman jak zawsze z pełną klasą
Ale Bongman jak zawsze z pełną klasą

BongMan napisał/a:
Nie wiem co mam tu napisać
![]()
Zwykle jak nie wiesz co napisać, piszesz suchary.

Lotharius napisał/a:
co to jest bongman ?
![]()
Nazwa atolu na Pacyfiku i protoplanety w mgławicy Messier 78

Bongman, to użytkownik Sadistica, który zajmuje się wrzucaniem żartów.
Często widzimy 50 letnie suchary, ale część żartów jest nawet na poziomie (niższym, lub wyższym).
Legenda głosi, że Sahara była kiedyś bujną dżunglą. Wszystko się zmieniło właśnie po jego sucharze.
Wody uschły, drzewa spłonęły, a zwierzęta uciekły/wymarły.
Oczywiście użytkownicy piszący posty o 'sami wiecie kim' często dostają nagrody o nazwie "Autor posta otrzymał ostrzeżenie". Są to punkty, a ten, który zbierze ich wystarczająco dużo traci możliwość pisania w portalu. Ale jak to się mówi: Lepiej milczeć w dobrym towarzystwie, niż gadać z debilami.
Często widzimy 50 letnie suchary, ale część żartów jest nawet na poziomie (niższym, lub wyższym).
Legenda głosi, że Sahara była kiedyś bujną dżunglą. Wszystko się zmieniło właśnie po jego sucharze.
Wody uschły, drzewa spłonęły, a zwierzęta uciekły/wymarły.
Oczywiście użytkownicy piszący posty o 'sami wiecie kim' często dostają nagrody o nazwie "Autor posta otrzymał ostrzeżenie". Są to punkty, a ten, który zbierze ich wystarczająco dużo traci możliwość pisania w portalu. Ale jak to się mówi: Lepiej milczeć w dobrym towarzystwie, niż gadać z debilami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie