👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy świetny nokaut to bym polemizował... ale grunt, że wygrana, brawo
Boje się jednak, co będzie potem, z wyższą półką...

A Chalidow do 50-tki bedzie sie bil w ksw z pudzianami i innymi leszczami.

Przynajmniej porządna gala, a nie to KSW jakby bawili się w piasku.
mkmkmk2,
Taki tam ze mnie ekspert
No patrz
Nie wiedziałem. Ale i tak sądze ze musi być bardziej agresywny. i wiecej łokci używać, iż Błachowicz ma 188 cm wzrostu, długie łapy więc może rozbijać przeciwników na odległość. I z tego co kojarzę jego walki, szczęki aż takiej mocnej nie ma, więc musi uważać. W każdym bądź razie, wielki szacun dla niego, że zaryzykował swoją karierę na rzecz sportowej rywalizacji (Chęć zdobycia mistrza świata), a nie tak jak Mamed, ze względu na kase zostaje w KSW, jego sprawa, ale i tak już w Polsce wystarczająco zarobił, a w UFC też miałby niezlą kasiore.
Taki tam ze mnie ekspert

No patrz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie