Piękne, po prostu k🤬a piękne ...
PS: niech się szkoli, przyda jej się w biznesie

PS: niech się szkoli, przyda jej się w biznesie

Piwko za opis. Ileż to ja się nasłuchałem, że jedzenie końcówki jest niebezpieczne (tarantulla składa tam jaja)

Tylko jedna końcówka jest zarobaczona, ta z czarnym końcem. Więc jeżeli w klasyczny sposób obrały banana to będzie żyć!
To o "robaczywych końcówkach" - to mit wmawiany Ci przez Twoją mamę.
podpis użytkownika
...
Jak to ktoś kiedyś na hardzie napisał...
Można k🤬a?! Można!
Można k🤬a?! Można!
@Atreyu, to nie mit. W kwiecie banana żyje jakiś robak, albo larwy/jajka czy inne c🤬jstwo tam składa - nie pamiętam już. Zazwyczaj do czasu powstania owocu to ciulstwo znika, ale czasami nie i zostaje w końcówce banana (nie tej z ogonkiem, tylko tej z czarną kropką). Te larwy/robale/jajka czy coś jest niebezpieczne dla człowieka (w sumie chyba jak wszyscy pasażerowie na gapę w organizmie). Dlatego nie wp🤬la się tej końcówki. Chcesz to poczytaj w necie na ten temat, mi się nie chce teraz szukać.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
@up jakoś całe życie wp🤬lam z końcówkami i nic mi nie było.
podpis użytkownika

@Mom and Death
Nic ci nie było?
To dlaczego masz konto na sadistic'u, skoro jesteś taki zdrowy (psychicznie)?
Nic ci nie było?
To dlaczego masz konto na sadistic'u, skoro jesteś taki zdrowy (psychicznie)?
podpis użytkownika

Cytat:
Nie odcięły zarobaczonej końcówki!
Jakiej k🤬a???
Po pierwsze Atreyu ma rację o micie z końcówkami,
a po drugie jedynie co może szkodzić w bananie, to na skórce wyj🤬ie

Jebnąłem sobie rymem żeby do łbów weszło na dłużej tym co się nawet jeść bananów boją...
Po c🤬ju z Was sadole, bananofobicze

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.