Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Irenvelle 2012-04-18, 20:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TraKu 2012-04-18, 20:20
bezetkabzk napisał/a:

A ja mam pomysł skonstruować bombę i wysadzić całą wiejską w p🤬du

Zrobić rewolucę. Niemce, Ruskie i inne na pewno pomogą
Zgłoś
Miecz 2012-04-18, 21:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 23:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 23:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 0:11 1
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-04-19, 0:12 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 1:29
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 5:49
A liczył ktoś kiedyś sobie ile kosztują takie studia prawnicze albo lekarskie?
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 10:25
moim zdaniem akurat w studiach lekarskich pieniądze nie są potrzebne. ten zawód wiąże się niejako z obowiązkiem bezcennego ratowania życia a jak widze lekarzy wypinających się na swój zawód ze względów finansowych to się niedobrze robi ( a przecież biedni nie są ) zresztą wszystko zależy od zcłowieka
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-19, 10:34
"...mają za to wyżyć to mi się siekiera w kieszeni otwiera... "

próbuję od godziny, ale moja siekiera za cholerę się nie chcę otworzyć, spróbuję z nożem może będzie łatwiej
Zgłoś
Lenart 2012-04-20, 0:04
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-20, 0:21
makabrax napisał/a:

to ja mam taki pomysł
1. likwidujemy ZUS i ogólnie całe "przymusowe haracze" na przyszłą tzw. emeryturę
2. nasze pensje wzrastają o X zł z tytułu braku składki emerytalnej
3. teraz możemy te pieniądze lokować albo na jakimś OFE, lub chować do skarpety, kupować złoto czy co tam kto będzie chciał gdy ktoś nie będzie chciał odkładać to jego problem, gdy przestanie pracować po prostu umrze z głodu
4. ???
5. profit

edit: bo jak później słyszę różnego rodzaju prokuratorów i innych ciuli który bardzo ciężko pracowali przez 15lat za 20k miesięcznie, i mają dostać jedynie 10k emerytury i robią larmo że jak oni mają za to wyżyć to mi się siekiera w kieszeni otwiera...

BRAWO TAK JEST W USA ;]
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem