Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stud3nt 2012-04-18, 14:32 4
Już niedługo takie nagrobki przestaną być sensacją i ludzie zajmą się czymś innym.

Zgłoś
makabrax 2012-04-18, 14:45 37
to ja mam taki pomysł
1. likwidujemy ZUS i ogólnie całe "przymusowe haracze" na przyszłą tzw. emeryturę
2. nasze pensje wzrastają o X zł z tytułu braku składki emerytalnej
3. teraz możemy te pieniądze lokować albo na jakimś OFE, lub chować do skarpety, kupować złoto czy co tam kto będzie chciał gdy ktoś nie będzie chciał odkładać to jego problem, gdy przestanie pracować po prostu umrze z głodu
4. ???
5. profit

edit: bo jak później słyszę różnego rodzaju prokuratorów i innych ciuli który bardzo ciężko pracowali przez 15lat za 20k miesięcznie, i mają dostać jedynie 10k emerytury i robią larmo że jak oni mają za to wyżyć to mi się siekiera w kieszeni otwiera...
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 15:20 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bezetkabzk 2012-04-18, 16:16 2
Rodzimy się wolnymi ludźmi a zostajemy niszczeni psychicznie i materialnie przez system.
Zgłoś
fun88 2012-04-18, 16:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bezetkabzk 2012-04-18, 16:22 2
makabrax napisał/a:

to ja mam taki pomysł
1. likwidujemy ZUS i ogólnie całe "przymusowe haracze" na przyszłą tzw. emeryturę
3. teraz możemy te pieniądze lokować albo na jakimś OFE, lub chować do skarpety, kupować złoto czy co tam kto będzie chciał gdy ktoś nie będzie chciał odkładać to jego problem, gdy przestanie pracować po prostu umrze z głodu
4. ???
5. profit

edit: bo jak później słyszę różnego rodzaju prokuratorów i innych ciuli który bardzo ciężko pracowali przez 15lat za 20k miesięcznie, i mają dostać jedynie 10k emerytury i robią larmo że jak oni mają za to wyżyć to mi się siekiera w kieszeni otwiera...

A ja mam pomysł skonstruować bombę i wysadzić całą wiejską w p🤬du
Zgłoś
Anders Breivik 2012-04-18, 16:36 1
Zgłoś
gressive 2012-04-18, 16:55
@ Ja-ah-qu-ub-el

może weź się zapisz do kółka ''jk'' ? Na krakowskie też chodzisz każdego 10tego?
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 16:57 3
@tupolej
Jeszcze ten 1bln długu przenieść na tych, co go narobili. Bo ja się u nikogo nie zadłużałem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 17:14 5
gressive napisał/a:

@ Ja-ah-qu-ub-el

może weź się zapisz do kółka ''jk'' ? Na krakowskie też chodzisz każdego 10tego?

lepsze kółko "jk", niż związek wnuka żołnierza wermachtu. ale nie będę wchodził w dyskusje z plebsem który zamiast mózgu ma 50 mb na które co wieczór wgrywa sobie nowe wydanie faktów tvn
Zgłoś
bravoteampolska 2012-04-18, 18:56
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 18:57
makabrax napisał/a:

to ja mam taki pomysł
4. ???
5. profit

bardzo dobry pomysł, tylko że punkt pod nr 4 powinno być:
eutanazja dla wszystkich emerytów
Zgłoś
melemele89 2012-04-18, 19:03
Gimbusy - broń w rękach TVN-u i z🤬bTuska
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 19:17 1
[
Cytat:

gównem w opozycję rzuca pewien profesor od owadów, który donosił na własną narzeczoną

Kogo masz na myśli? Bo ja jestem z tego młodszego pokolenia ale ostatnio czytając te twoje posty, ciekawych rzeczy się dowiaduje o tym starszym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem