👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Slonx po co tak wyraźnie zaznaczasz że to niby Korwin-Mikke? Idz na jakiś marsz homosiów lewaku zamiast strugać pajaca. Won od Korwina, jedyny który mówi bolesną prawdę dlatego Ci co sięgo boją probuja osmieszac na każdym kroku. Fakt faktem że troche przesadza czasami ale w 90 procentach sie z nim zgadzam.

Zna więcej odpowiedzi niż te czerwone kleszcze,on nie przybija brudasom piątki na marszach itp.
Facet mówi jasno,nie obiecujemy kokosów,bo tego brudu tak łatwo nie da się sprzątnąć.
Facet mówi jasno,nie obiecujemy kokosów,bo tego brudu tak łatwo nie da się sprzątnąć.

szkoda, że teraz na itv tylko discopolo puszczają, pamietam moje logo news, Play Zone, Hip Hop Propaganda, aż chciało się oglądać teraz Polska telewizja schodzi na psy niestety. Ciekawe kiedy powstanie serial o matce madzi :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie