Uwielbiam patrzeć na to jak masakruje tych wyszczekanych pseudointelektualistów
Ru ru rurkowce
Konto usunięte
2010-03-29, 22:23
jkm? j🤬 tego c🤬la
tu akurat dobrze powiedzial, bo tez wole spelnic marzenia ryzykujac, niz całe zycie przesiedzieć jak mysz pod miotłą..
btw ale i tak jest poj🤬y.
Konto usunięte
2010-03-29, 23:11
rrdzony, to nas sie pytasz czy Jestes Kurcze Matołem?
Doj🤬 grubasowi, nie ma co.
@rrdzony, twoja krytyka poraża
Konto usunięte
2010-03-29, 23:25
Mikke jest spoko. Dlaczego ma słabe poparcie? Myślę że przez to że go nie dopuszczają do ważniejszych mediów. A powiedzieć sobie trzeba jasno: W naszym kraju nie ma niezależnych mediów. I to nie ważne czy to będą rządziły PISy, Platformy, czerwoni czy jeszcze inne fekalia - generalnie media zawsze będą z tymi co mają $ lub po prostu na zasadzie niepisanego układu. Dlatego właśnie przez to że Korwina nie dopuszczają to na ten moment ma moje poparcie.
Konto usunięte
2010-03-29, 23:28
"Ja nie jestem wyprowadzony z równowagi aaale...
Wiecie co z nim zrobić!"
Konto usunięte
2010-03-29, 23:33
bardzo dobrze mowi, sam o tym niedawno myslalem
Konto usunięte
2010-03-29, 23:43
ja go tam lubie
czasami ma sowije "p🤬licie hipolicie"
ale to człek zacny
Inteligentny megaloman z chorymi poglądami. Na szczęście tacy chorzy ludzie jak on nigdy w Polsce rządzić nie będą. A jego ślepym wyznawcom proponuję wyobrazić sobie jakby wyglądało ich życie w państwie za którym opowiada się JKM.
Konto usunięte
2010-03-30, 0:01
woland napisał/a:
A jego ślepym wyznawcom proponuję wyobrazić sobie jakby wyglądało ich życie w państwie za którym opowiada się JKM.
Ta, bo na pewno każdy chrześcijanin chciałby żeby Jezus był prezydentem.
Konto usunięte
2010-03-30, 0:05
Nie wiem czemu ale go lubie.
Nie zgadzam sie z częścią jego poglądów, ale gość ma rozum i go używa.
Poza tym dla zainteresowanych, JKM wydaje swoje publikacje co tydzien w Angorze.
Buhehehe oglądałem ten program..... zgniatał ich ja robali... generalnie to koleś dobrze gada ale trzeba by go częściej posłuchać, bo po jednym wywiadzie to niedokońca można zrozumieć jego intencje.
Konto usunięte
2010-03-30, 0:46
rdzony - dno
Przecież ten człowiek (a przynajmniej jego poglądy) są nienormalne. Jak można tak myśleć. Widocznie on nie zaryzykował w swoim życiu jeśli ma poparcie promilowe (i bardzo dobrze!).
Ktoś tu mówił o tym że nie dopuszcza się go do ważniejszych mediów - jak nie? ostatnio TVP2, wcześniej TVP1, TVN24 (wymachiwał rewolwerem w studiu (SIC!)). Jego poglądy właśnie staczają tego człowieka na samo dno, nie dziwie się.
Dla mnie powinno się go zbadać w szpitalu psychiatrycznym, on nie potrafi żyć w normalnym społeczeństwie.