Szkoda, że Korwin nie leciał tamtym zajebistym samolotem szczęścia, co nam dał tyle radości pod Smoleńskiem. Cóż za tragedia

@up - Pewnie, obecne rządy bezpieki w naszym kraju to najlepsze, co mogło się wydarzyć.

Chyba nie rozumiem. Na wszelki wypadek nie dam piwa, bo wygląda jak psia kupa spod śniegu.

Nie rosumię
To jakaś gratka dla fanów tych komiksów, czy jak? Wytłumaczy mi to ktoś.

Miranda napisał/a:
Nie rosumię
To jakaś gratka dla fanów tych komiksów, czy jak?
Ta, założyli kościół Janusza Chrystusa i się jarają. Tutaj więcej szczegółów:
http://zycieismierc.com/?page_id=861
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
@up
Dzięki za tą stronę, wszędzie szukałem tych poj🤬ych komiksów. Bro
Dzięki za tą stronę, wszędzie szukałem tych poj🤬ych komiksów. Bro

@up
Dziękuję bardzo. Swoją drogą ciekawa ta religia. Przykazania mają nawet sensowne. 7 najlepsze
Dziękuję bardzo. Swoją drogą ciekawa ta religia. Przykazania mają nawet sensowne. 7 najlepsze

Korwin wyznaję wolność wszystkich ludzi. Pod warunkiem, że mają dokładnie takie same poglądy jak on.
@Slonx To już się zaczyna robić nudne, jak ludzie tak ograniczeni jak ty, jako jedyny argument, nawet w temacie nie związanym z Tuskiem podają złe rządy Tuska. Nikt tu nawet o nim nie wspomniał przed tobą. Może się po kryjomu tasujesz myśląc o nim skoro nie może ci wyjść z głowy... J🤬 Korwina bo to pajac, który nie ma pojęcia o polityce. J🤬 też resztę polityków, żeby ktoś nie wmawiał mi zaraz, że kocham Tuska. Jak ktoś myśli, że Korwin by podźwignął ten kraj na nogi w cztery lata i każdy by zarabiał po 5000zł miesięcznie za to, że nie skończył liceum to tylko pokazuje w jakim ograniczonym i biednym plebsie się obraca.
@Slonx To już się zaczyna robić nudne, jak ludzie tak ograniczeni jak ty, jako jedyny argument, nawet w temacie nie związanym z Tuskiem podają złe rządy Tuska. Nikt tu nawet o nim nie wspomniał przed tobą. Może się po kryjomu tasujesz myśląc o nim skoro nie może ci wyjść z głowy... J🤬 Korwina bo to pajac, który nie ma pojęcia o polityce. J🤬 też resztę polityków, żeby ktoś nie wmawiał mi zaraz, że kocham Tuska. Jak ktoś myśli, że Korwin by podźwignął ten kraj na nogi w cztery lata i każdy by zarabiał po 5000zł miesięcznie za to, że nie skończył liceum to tylko pokazuje w jakim ograniczonym i biednym plebsie się obraca.

vajron napisał/a:

Nie, napisałem, że rządzi w naszym kraju bezpieka, co jest prawdą.
Chyba nie sądziłeś, że porywacze Olewnika czy Bałdygi to jacyś przypadkowi kolesie...