👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
obejrzałem 2 minuty, przewinąłem po kawałku i stwierdziłem, że rozmachu nie ma. Słabe to dla mnie.

Teksty "ale one mają matkę" i "nie przejmuj się, te dranie odpowiedzą za swoją nonszalancję" mi się spodobały.
Film fajny, ale chyba za długi jak na studniówkę, 5 min/klasa to max jak na taką imprezę. Zapewne pod koniec już wszyscy mieli go dosyć i chcieli zacząć chlać wódę spod stolika

Kamery, montaż, dźwięk może być, ale gra aktorska to niestety tragedia. "aktorzy" z dlaczego ja to przy nich kandydaci do Oskara
ujęcia i fabuła lepsza niz w kazdym wspolczesnym polskim filmie produkcji tvn-u

Jeśli chodzi o grę aktorską to prawie po całej linii leży (no ale czego się było spodziewać). Za całą resztę powinniście dostać Oskara. No może takiego małego.

dajcież spokój patafiany, toć tylko filmik studniówkowy robiony dla autorów, a nie dla mas mahomety. Nie podoba się to won, a serek bez nerek pewnie siedzi i patrzy bo dumny jest z wlasnego dziela.

Jest równie żałosny.
Niech go zaprezentuje mamie, tacie i dziadkom skoro oczekuje pochwał a nie na sadolu idioto.
Cytat:
Nie podoba się to won, a serek bez nerek pewnie siedzi i patrzy bo dumny jest z wlasnego dziela.
Niech go zaprezentuje mamie, tacie i dziadkom skoro oczekuje pochwał a nie na sadolu idioto.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie