Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Januszeria marketingu
konto usunięte • 2024-09-13, 23:14
Aż nie wiem jak to k🤬a skomentować...

Pracowałem tam jako analityk... zarabiałem minimalną... jak każdy inny zdalny niepełnosprawny pracownik (wtedy brali na mnie ok 11k pln miesięcznie a płacili minimalną - zatrudniali tylko takich jak ja z 4x odpisem PFRON i każdemu płacili minimalną)... mój przełozony zarabiał minimalną i jego przełozony też minimalną... więc nawet nie było aspiracji aby się wybijać.

Każdy szeregowy pracownik którego widzicie w sklepie stacjonarnym zarabia minimalną krajową (pracownicy stacjonarni mają też niewielką prowizję/bonus/premię od sprzedaży).

W grudniu dostaje się premię świąteczną. 300zł w 2 bonach. Jeden bon 200zł na wszystko (poza kartami przedpłaconymi) oraz drugi 100zł na produkty marek własnych media expert.
Znaczy tyle dostawaliśmy wszyscy.

Skończył mi się okres na papierze gdzie nie mogłem o tym gadać jawnie więc jak zobaczyłem dzisiaj tę fotkę to postanowiłem wrzucić i opisać jak ta firma traktuje pracowników i ile im płaci.

Ten billboard pokazuje mentalność tej patologii jaka tam panuje.

Zgłoś
jarzyna 2024-09-13, 23:24 118
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rafalxp 2024-09-13, 23:24 18
Nie znoszę reklam tej sieci,a teraz sobie uświadomiłem ....Black Friday idzie ,to jest dopiero robienie ludzi w balona.
Zgłoś
Montana1 2024-09-13, 23:31 17
A ja mam 14k na ręke za poganianie takich jak ty nic nie robiąc fizycznie, oprócz grafików i bycie chu**jem dla bydła
Zgłoś
romek134 2024-09-13, 23:32 9
Niestety dałeś się podejść cwaniaczkom które stworzyły ten billboard. Podbijając temat tylko zwiększasz im zasięgi. W taki oto sposób zostałeś ich narzędziem i to za darmo.
Zgłoś
konto usunięte 2024-09-13, 23:36 19
Montana1 napisał/a:

A ja mam 14k na ręke za poganianie takich jak ty nic nie robiąc fizycznie, oprócz grafików i bycie chu**jem dla bydła

w ME miałbyś minimalną krajową za poganianie takich jak ja albo poganianie tych co poganiali mnie.
Zgłoś
Montana1 2024-09-13, 23:40 4
Velture napisał/a:

w ME miałbyś minimalną krajową za poganianie takich jak ja albo poganianie tych co poganiali mnie.[/quote

Do ME nie wchodzę z dwóch powodów, pierwszy to reklamy, że tam niskie ceny a drożej niż w rtv a drugi obsługa sklepu faktycznie zarabia tyle, że ma wyje*bane i nie chcą za bardzo doradzić

Zgłoś
joti 2024-09-13, 23:52 12
Ja rozumiem, że to manipulacja z płacą za 2 m-ce, ale z drugiej strony taki magazynier to przecież jest jakiś debil, któremu nawet uczyć się nie chciało. Ile on ma zarabiać?
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-09-13, 23:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Xevik20 2024-09-14, 0:02 29
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-09-14, 0:12 6
Zgłoś
pazuzu 2024-09-14, 0:19 10
Zgłoś
zn506 2024-09-14, 0:30 18
Montana1 napisał/a:

14k na ręke

Za 5 miesięcy brutto zgodnie z regulaminem wynagrodzeń

[ Dodano: 2024-09-14, 00:32 ]
joti napisał/a:

Ile on ma zarabiać?

Jakby napisali - płacimy minimalną! Zapraszamy! - to nikt by się nie śmiał. CHodzi o to, że szukają debili - a może to celowy zabieg - zapraszają do pracy tylko idiotów, któzy się nie zorientują co małym druczkiem dopisane i nie sprawdzą ile wpłynęło?
Zgłoś
Montana1 2024-09-14, 0:35
zn506 napisał/a:

Za 5 miesięcy brutto zgodnie z regulaminem wynagrodzeń
Jakby napisali - płacimy minimalną! Zapraszamy! - to nikt by się nie śmiał. CHodzi o to, że szukają debili - a może to celowy zabieg - zapraszają do pracy tylko idiotów, któzy się nie zorientują co małym druczkiem dopisane i nie sprawdzą ile wpłynęło?

Nie pracuje w ME
Zgłoś
Bidnyczifo 2024-09-14, 0:38 32
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem