Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Japanese Bug Fights
KociBolec • 2013-05-23, 0:03
Chcę wam zaprezentować japońskie walki owadów, niby nic specjalnego a fajnie się patrzy jak 2 owady zamknięte w terrarium napieprzają się ile wlezie. Film jest japoński więc w tle są dziwne japońskie wrzaski, dlatego proponuję oglądać bez dźwięku.

Link do reszty filmów PYK!

Chcę dodać że szukałem po tagach ale nie znalazłem.
Zgłoś
C................2 2013-05-23, 0:16 1
Robaki możesz mieć w dupie, to są owady
P.S ta modliszka taka mała, czy ten szerszeń ( czy jakaś azjatycka pszczółka)to taki sk🤬iel?
Zgłoś
Speedballwtf 2013-05-23, 0:28 6
Ta, i to całkiem konkretny sk🤬iel z całkiem konkretnym pancerzem.
To tak zwany szerszeń azjatycki który jest chyba największą osą na świecie, bardzo niebezpieczną. Na ogół wp🤬la modliszki i inne owady więc to, że ją rozj🤬 na tym filmiku nie jest odkryciem ameryki ale cóż, skośni mają frajdę.

Jako ciekawostke dodam, że kiedyś czytałem jak zwykłe pszczoły rozj🤬y całe gniazdo takich szerszeni a mianowicie pocierały się w locie o nie w skutek czego szerszenie gotowały się same w sobie ze względu na swój duży pancerz. Poj🤬a natura.

podpis użytkownika

"salvation lies within"
Zgłoś
R................s 2013-05-23, 0:54 14
@speedballwtf

poj🤬eś wszystko jak się dało.
Szerszeń zwiadowca oznacza znaleziony ul pszczół, żeby inne szerszenie mogły przeprowadzić atak.
Pszczoły nie w locie tylko w ulu obskakują masowo szerszenia i podnoszą temperaturę swojego ciała tak, że skurczybyk się gotuje.

to tak w skrócie filmik, który widziałeś.
Zgłoś
z................6 2013-05-23, 9:52 22
Speedballwtf napisał/a:

Ta, i to całkiem konkretny sk🤬iel z całkiem konkretnym pancerzem.
To tak zwany szerszeń azjatycki który jest chyba największą osą na świecie, bardzo niebezpieczną. Na ogół wp🤬la modliszki i inne owady więc to, że ją rozj🤬 na tym filmiku nie jest odkryciem ameryki ale cóż, skośni mają frajdę.

Jako ciekawostke dodam, że kiedyś czytałem jak zwykłe pszczoły rozj🤬y całe gniazdo takich szerszeni a mianowicie pocierały się w locie o nie w skutek czego szerszenie gotowały się same w sobie ze względu na swój duży pancerz. Poj🤬a natura.

Tak bardzo Ci sie wszystko poj🤬o
Tutaj masz, jak bardzo pszczółki maja przej🤬e jak nie uda im sie zabic zwiadowcy i posprzatac po nim..

A tutaj jak zabijaja samego zwiadowce wibrując dupami:

A i na koniec dodam, ze głownym daniem w jadlospisie sa właśnie larwy pszczółek. Pozdro szejset!
Zgłoś
Speedballwtf 2013-05-23, 13:18
@up ano masz racje, pop🤬liło mi się zdrowo. Ale wiedziałem, że coś jest z tym ciepłem. Stary materiał

podpis użytkownika

"salvation lies within"
Zgłoś
j................ć 2013-05-23, 14:10
i tak obrońcy zwierząt zaraz się zjadą i będą p🤬lić swoje smuty
Zgłoś
S................r 2013-05-23, 15:15
w pokemonyn się bawią kitajce
Zgłoś
Z................U 2013-05-23, 15:31
Modliszka w pierwszej rundzie wygrywała na punkty, ale szerszeń wziął ją na kondyche.
Słyszałem że następnym jego przeciwnikiem ma być Najman
Zgłoś
PartizantPń 2013-05-23, 15:42

Już zaczynam sie przygotowywać do gali ...
Zgłoś
v................o 2013-05-23, 16:15
od początku byłem za szerszeniem!
Zgłoś
killer1678 2013-05-23, 17:12
To już było , wyje*ać .
Zgłoś
Z................U 2013-05-23, 17:43
killer1678 napisał/a:

To już było , wyje*ać .

hue hue hue... czuję warna <3

Marcin w ostatnim wywiadzie mówił że 'wierzy w siebie, ale niech wygra lepszy!'
Zgłoś
5................5 2013-05-23, 18:53
Napisze ze modliszki są drapieżnikami polującymi z zaskoczenia, tutaj tej przewagi została pozbawiona chociaż podejrzewam ze i tak wynik by sie nie zmienil...
Zgłoś