Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Japanese Bug Fights
KociBolec • 2013-05-23, 0:03
Chcę wam zaprezentować japońskie walki owadów, niby nic specjalnego a fajnie się patrzy jak 2 owady zamknięte w terrarium napieprzają się ile wlezie. Film jest japoński więc w tle są dziwne japońskie wrzaski, dlatego proponuję oglądać bez dźwięku.

Link do reszty filmów PYK!

Chcę dodać że szukałem po tagach ale nie znalazłem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 0:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Speedballwtf 2013-05-23, 0:28 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 0:54 14
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 9:52 22
Zgłoś
Speedballwtf 2013-05-23, 13:18
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 14:10
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 15:15
w pokemonyn się bawią kitajce
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 15:31
Modliszka w pierwszej rundzie wygrywała na punkty, ale szerszeń wziął ją na kondyche.
Słyszałem że następnym jego przeciwnikiem ma być Najman
Zgłoś
PartizantPń 2013-05-23, 15:42

Już zaczynam sie przygotowywać do gali ...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 16:15
od początku byłem za szerszeniem!
Zgłoś
killer1678 2013-05-23, 17:12
To już było , wyje*ać .
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 17:43
killer1678 napisał/a:

To już było , wyje*ać .

hue hue hue... czuję warna <3

Marcin w ostatnim wywiadzie mówił że 'wierzy w siebie, ale niech wygra lepszy!'
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-23, 18:53
Napisze ze modliszki są drapieżnikami polującymi z zaskoczenia, tutaj tej przewagi została pozbawiona chociaż podejrzewam ze i tak wynik by sie nie zmienil...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem