Główna Poczekalnia (10) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Japończycy
konto usunięte • 2016-04-07, 12:42

Japończycy są naprawdę poj🤬i, Oni zeżrą
dosłownie wszystko!

Raz nawet widziałem jak robili zakupy w Lidlu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czipsy 2016-04-07, 12:47 14
Przecież w lidlu jest bardzo dobre żarcie. No chyba że jak Kaczyński uważasz że tylko plebs tam robi zakupy, ale muszę cię rozczarować. Mama tez robi ci kanapki z szynką lidla.
Zgłoś
nowynick 2016-04-07, 13:01 17
żarcie z lidla to pikuś, kiedyś iwdziałem emeryta, który za resztki emerytury nakupował kilkanaście zupek w Tesco (oznaczonych tymi niebieskimi pasami na białym tle). Ot zapewne ledwo starczyło mu na leki i czynsz a jeść trzeba...

Taka to u nas szczęśliwa i bogata zielona wyspa...
Zgłoś
kenzol 2016-04-07, 13:14 8
@Czipsy

Poczytaj najpierw skład na opakowaniu, a nie oceniaj po smaku ani po tym, że jeszcze żyjesz i nie miałeś sraki
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-07, 13:48
Wysokoprzetworzone żarcie ze sklepu to w większości badziewie i syf.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-07, 23:26
Ostatnimi czasy BALOTELLI wrzuca tyle sucharów, że zaczynam podejrzewać, że BongMan pod innym nickiem znowu prezentuje nam swoje "żarty".
Zgłoś
irmscherqp 2016-04-07, 23:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-07, 23:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-08, 0:22
@irmscherqp
Bo może.
Zgłoś
GuziX 2016-04-08, 0:39 2
Zgłoś
parolpl 2016-04-08, 1:55
U nas nie jest tak, że to gówno lubią, tylko, że ich nie stać na coś innego (nawet takie zakupy towarów nieprzetworzonych dla przeciętnego emeryta to majątek).
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-08, 6:10 2
Zgłoś
8michal7 2016-04-08, 7:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-08, 7:36 3
@up Kolega ma racje co do jaj- jeśli nie kupujemy najgorszego sortu, to różnica między sklepowymi, a "od sąsiadki"jest niewielka. Ale jaja co najwyżej umyją, zeby nie śmeirdziały. Nie są ulepszane w celu zwiększenie ich wagi, rozmiaru,czy poprawy wyglądu.
Różnice widać na mięsie.
Mam to szczęście, że wychowałem się na wsi i wiem jak wygląda i smakuje mięso, dajmy na to indyka, który biegał sobie po podwórku, albo cielaczka, którego rolnik karmił sianem i trawą przez dwa lata, a potem stuknął i na miejscu podzielił. Mówię wam taki domowy boczek, lub szynka to po prostu poezja.
Ale nawet kupując w supermarkecie takie surowe mięso, nie ma tragedii. Prawdziwe jaja zaczynają się kiedy to mięso zaczynają przerabiać. Gadałem kiedyś z gościem, który pracował w masarni- z 1 kilograma mięsa norma produkcji szynki wynosiła 1,2 kilo. A to było podobno 15+ lat temu, w małej masarni uważanej za dobrą.

Tak jak to napisał kolega@GuziX Kto nie czuje różnicy ten własne gówno zje i powie że smakuje, albo nie miał tego szczęścia i nigdy nie jadł dobrej jakości cudu natury zwanego mięsem.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-08, 8:42 2
Ja w Lidlu kupuję piwo...

takie smaczne, po 18 pakowane w zgrabnych kartonikach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem