Niech sie kitajce uczą jak się wymawia a nie p🤬li "WOK"
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

ja mam w pracy kilku francuzów i pewnie teżby sobie z tym nie poradzili. Dla francuza gigabajty to "żigabajts" a układy scalone "szips"
.
Swoją drogą ja na miejscu Siri bardziej celowałbym w "wok", a nie w wall czy fuck.

Swoją drogą ja na miejscu Siri bardziej celowałbym w "wok", a nie w wall czy fuck.

@up
Akurat Siri obsługuje język francuski, więc Twoi koledzy z pracy nie mieliby raczej najmniejszych problemów
Akurat Siri obsługuje język francuski, więc Twoi koledzy z pracy nie mieliby raczej najmniejszych problemów

Jest nadzieja, że jakieś urządzenie nauczy Japończyków prawidłowej wymowy angielskich wyrazów! Więc taki był przedśmiertny zamysł Jobsa! Wypuścił takie urządzenie i profilaktycznie umarł zanim by go Japończyki zaczęły ścigać

Bardzo mądra ta komórka, strzelała wszystkie możliwe wyrazy w okolicy "łok" (trafiła nawet w "fuck" ale jakoś tak cicho wymawiała, pewnie jeszcze się wstydzi przeklinać przy obcych
i ani razu nie wpadło jej do tej pustej, zabitej tranzystorami głowiny że "łok" to może być "work"

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Japończycy mówią R normalnie, R jest tam chyba w co 2 słowie.
Natomiast R nie wymawiają Chińczycy
Natomiast R nie wymawiają Chińczycy

@UP
Dokładnie. Znają literkę R. Przecież chociażby w Pokemonach była drużyna "R".
Dokładnie. Znają literkę R. Przecież chociażby w Pokemonach była drużyna "R".
w niponni wymawiaja l zamiast r. w ich alfabecie jest onli "ra" i mowio wtedy "la"