Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Japonia z innej strony ''exoskeleton''
konto usunięte • 2017-11-27, 18:46
Dawno nic nie wstawiałem więc dziś dodam coś czego nie było jeszcze na sadolu.
Japończycy wiadomo poj🤬e teleturnieje nos w dupie, anime itp ale z drugiej strony są nieźle zaawansowani technicznie.

Koszt to około 50 tys Dolarów , Panasonic chce dać do produkcji inny typ za 5 tyś do użytku publicznego.

Tutaj bardziej zaawansowany model ( wersja militarna), który można kupić za minimum 990 000 do 2 mln Euro . Dodatkowo można dokupić tarcze minigun i inne dodatki. Można oglądać od 1:11

Oraz 3 ostatni który jeszcze jest w fazie testów , trzeba przyznać, że mają rozmach.

Ktoś niedawno napisał, '' Dlatego nie zrzuca się 2 bomb atomowych na jedeno państwo '' chyba dzięki temu ewoluowali.
Zgłoś
mygyry 2017-11-27, 19:25 10
Teraz wyobraźcie sobie, że sztuczna inteligencja opanowuje takie cóś i film terminator z S-F staje się filmem dokumentalnym...
Zgłoś
Essent 2017-11-27, 19:46
Ale wy jesteście ciemni,przecież to już wymyślono!Nawet film nakręcili Avatar!
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-27, 19:52 4
Ciekawi mnie podatność na pole magnetyczne/elektromagnetyczne
Zgłoś
Essent 2017-11-27, 19:58 9
Kaszysz napisał/a:

Ciekawi mnie podatność na pole magnetyczne/elektromagnetyczne

Za bardzo się nie interesuj bo kociej mordy dostaniesz
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-11-27, 20:21 2
Tylko ja miałem nadzieję że komuś jebnie albo przynajmniej podniesie samochód albo inny wielki ciężar? A tak w ogóle to takie coś można wykorzystać w medycynie, rehabilitacji i oczywiście w militariach, pomyślcie tylko, superżołnierz najnowszej generacji cybernetycznej któremu tylko niczym nieskrępowana i nieuzasadniona przemoc i homoseksualna żądza krwi w głowie!
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-27, 20:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-27, 21:48 11
Hmm... Bardzo intresująca technologia.

Zgłoś
konto usunięte 2017-11-27, 22:30 2
krasnal_hałabała napisał/a:

Tylko ja miałem nadzieję że komuś jebnie albo przynajmniej podniesie samochód albo inny wielki ciężar? A tak w ogóle to takie coś można wykorzystać w medycynie, rehabilitacji i oczywiście w militariach, pomyślcie tylko, superżołnierz najnowszej generacji cybernetycznej któremu tylko niczym nieskrępowana i nieuzasadniona przemoc i homoseksualna żądza krwi w głowie!

Myślałem, że nie znajdę ale udało się . od 2:25
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-28, 0:02
rafikfaf87 napisał/a:

Hmm... Bardzo intresująca technologia.

Obrazek

To co to w końcu jest?
Robot wojskowy, czy przenośna zmywarka?

Ps. Ten pierwszy trochę klekoce...
Zgłoś
Lingula 2017-11-28, 2:56 1
ten pierwszy fajny, te pozostale to takie zabawki dla megalomanow...
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-11-28, 6:30 6
Tu masz egzoszkieletona z Indii...

Zgłoś
nowynick 2017-11-28, 8:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cripkillah 2017-11-28, 8:42 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-28, 10:26 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem