👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=toL1tXrLA1c[/youtube]
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Senegalczycy jak widać też. Wielu z nich stara się być białymi na swój sposób

Przyzwyczajenie, w Japonii na miescie nie znajdziesz ani smieci na ulicy, ani śmietników. Jak idą w miasto, noszą ze sobą woreczek na jakiekolwiek smieci będą mieli, wracają i sortują w domu.

Heydash, Nie sądzę. Na trybunach w większości będą ruscy. Senegalczyków jest garstka, Japończycy też nie zapełnią stadionu. Ale chyba łatwo będzie odróżnić po meczu poszczególne sektory.
Zawsze twierdziłem że jeśli chodzi o kulture, Japonia jest pół wieku przed białymi.
Generalnie żółci są nad białymi jeśli chodzi o rasy. I prosze mi tu nie przytaczać przykładu Chin bo zaraz wspomne że Chiny mają spore zaległości przez komunizm który odczłowiecza.
Dokładnie. I ten pamiętny filmik kiedy Japończyk ucieka samochodem przed tsunami i mimo że fale prawie chlupią mu w błotnik to jedzie swoim pasem i używa kierunkowskazów
Generalnie żółci są nad białymi jeśli chodzi o rasy. I prosze mi tu nie przytaczać przykładu Chin bo zaraz wspomne że Chiny mają spore zaległości przez komunizm który odczłowiecza.
Catar napisał/a:
Przyzwyczajenie, w Japonii na miescie nie znajdziesz ani smieci na ulicy, ani śmietników. Jak idą w miasto, noszą ze sobą woreczek na jakiekolwiek smieci będą mieli, wracają i sortują w domu.
Dokładnie. I ten pamiętny filmik kiedy Japończyk ucieka samochodem przed tsunami i mimo że fale prawie chlupią mu w błotnik to jedzie swoim pasem i używa kierunkowskazów

Przecież to nie są kibice, tylko służby porządkowe z danego kraju. Pewnie jacyś wolontariusze co za sprzątanie są na mundialu. Mają przecież smycze z identyfikatorami...Myśleć!
tarkar napisał/a:
Przecież to nie są kibice, tylko służby porządkowe z danego kraju. Pewnie jacyś wolontariusze co za sprzątanie są na mundialu. Mają przecież smycze z identyfikatorami...Myśleć!
Nie wiem jak ty myślisz ale według mnie to tę plakietkę ma każdy kto wchodzi na teren stadionu tylko nie każdy nosi ją na szyi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie