👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
autorze tematu, jak większość tutaj nie studiowałem japonistyki wiec oczekuję wyjaśnienia o co w tym chodzi
W latach 90 to był chyba najlepszy program rozrywkowy nadawany w niemieckiej TV. Bodajże na SAT1 albo PRO7
russian-roulette napisał/a:
W latach 90 to był chyba najlepszy program rozrywkowy nadawany w niemieckiej TV. Bodajże na SAT1 albo PRO7
uwielbiałem to oglądać za szkuta
russian-roulette napisał/a:
Takeshi Castle na DSF leciało.
Halman napisał/a:
autorze tematu, jak większość tutaj nie studiowałem japonistyki wiec oczekuję wyjaśnienia o co w tym chodzi
A co w tym ciężkiego do zrozumienia? Zwykła gra w "raz, dwa, trzy - baba jaga patrzy" utrudniona o tor przeszkód i gwizdki w ustach. Jak odpadasz to dostajesz w mordę balonem z wodą. Nie trzeba nawet znać serialu, do którego nawiązują.
Nie powinno się zrzucać dwóch bomb atomowych na jeden kraj. Zawsze mi się to przypomina jak widzę te powalone teleturnieje,,,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie