Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2022-04-27, 12:40 1
autorze tematu, jak większość tutaj nie studiowałem japonistyki wiec oczekuję wyjaśnienia o co w tym chodzi
Zgłoś
russian-roulette 2022-04-27, 12:51 30
W latach 90 to był chyba najlepszy program rozrywkowy nadawany w niemieckiej TV. Bodajże na SAT1 albo PRO7

Zgłoś
khaman 2022-04-27, 12:56 10
Zgłoś
Strugi 2022-04-27, 13:12 6
russian-roulette napisał/a:

W latach 90 to był chyba najlepszy program rozrywkowy nadawany w niemieckiej TV. Bodajże na SAT1 albo PRO7

uwielbiałem to oglądać za szkuta
Zgłoś
Angevil 2022-04-27, 16:49 5

Takeshi Castle na DSF leciało.
Zgłoś
URAGE 2022-04-27, 17:34
Halman napisał/a:

autorze tematu, jak większość tutaj nie studiowałem japonistyki wiec oczekuję wyjaśnienia o co w tym chodzi

A co w tym ciężkiego do zrozumienia? Zwykła gra w "raz, dwa, trzy - baba jaga patrzy" utrudniona o tor przeszkód i gwizdki w ustach. Jak odpadasz to dostajesz w mordę balonem z wodą. Nie trzeba nawet znać serialu, do którego nawiązują.
Zgłoś
Takafura 2022-04-27, 17:37 2
Nie powinno się zrzucać dwóch bomb atomowych na jeden kraj. Zawsze mi się to przypomina jak widzę te powalone teleturnieje,,,
Zgłoś
Halman 2022-04-27, 17:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Juzwa 2022-04-27, 17:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PolenSan 2022-04-27, 23:15 8
Zgłoś
marcino_zly 2022-04-27, 23:54
Zgłoś
PolenSan 2022-04-28, 11:36 3
Zgłoś
7wporzondku 2022-04-28, 16:40
Zgłoś
luxpiotr 2022-04-28, 23:05 1

No i takie coś, to prawdziwy program rozrywkowy. Przyjemnie byłoby coś takiego obejrzeć od czasu do czasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem