👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuźwa, jak ja bym chciał żeby ktoś mnie tak wkręcił!
Sam jestem ciekaw jak bym zareagował.

Sam jestem ciekaw jak bym zareagował.

Dzięki za wersje z napisami
Na szczęście nic nie gadają, byłbym tylko ciekaw co mówi ten japoniec jak sie odpala suszarka.

Na szczęście nic nie gadają, byłbym tylko ciekaw co mówi ten japoniec jak sie odpala suszarka.

Ciekawe czy musiał najpierw podpisać oświadczenie,że ma zdrowe serce...

Ee no fajnie, że trafili na takiego ponad przeciętnie strachliwego chinola ;d
Cytat:
Jeśli było,to źle otagowane.
Tego się nie da otagować.
JarekJUHC napisał/a:
z tym lustrem to fake ? o_O ;p
Nie, babka siedziała bo drugiej stronie lustra weneckiego, a jak się ją podświetliło + białe wdzianko i makijaż to było ją widać jakby w lustrze

@up
Tak mi się napisało,po prostu.
A ty nie masz się do czego doczepić? Bij strzałe internetowy napinaczu.
Tak mi się napisało,po prostu.
A ty nie masz się do czego doczepić? Bij strzałe internetowy napinaczu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie