już mnie wk🤬iają te c🤬te mendy. czekam tylko kiedy Polska ruszy aby ich wdeptać jak robactwo w ziemię.
Konto usunięte
2013-08-31, 14:58
A to c🤬ty w ogóle?Wygląda bardziej na mulata...
Zmieni zdanie gdy wyjedzie do teściów i będzie miała mniej praw niż koza.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Kazdego kreci odmiennosc, podejrzewam ze 99% domoroslych rasioli by na wyscigi sciagala spodnie jakby im tylko jakas ladna mulatka zakrecila w klubie pupa (a wierzcie mi, one maja czym zakrecic)!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
@bloodwar, z tego co pamiętam to cie nie lubie wiec nie pisz w moim temacie.
pozdrawiam
dla polskiej blondynki każdy koleś z ciemniejszą karnacją najlepiej jeszcze przypominający małpę (dosłownie - małpę z gęby) będzie mega przystojny. Dlaczego? Cóż... natura i podświadomość takiej ko... dziewczynki (bo więcej jak 20-22 lat to ona niema) karze szukać egzotycznych genów a taki c🤬ty to ich idealne źródło... Ah. Byłbym zapomniał - takiemu to ona gałe zrobi i dziure zaprezentuje na pierwszej randce i da się ostro wyr🤬ać bez gumy.
Wiem z doświadczeń/opowieści/znajomości z takimi lafiryndami - w UK to się prują z c🤬tymi i innymi czarnulkami jak pop🤬lone. Z Polaków z kolei drwią jak w PL z chińczyków i ich małych penisów... makabra po prostu. Nie ważne czy żonata czy zaręczona czy z chłopakiem. Młode nastki po opuszczeniu domu pełnego rodziców nagle zrzucają z hukiem swój dotychczasowy "pas cnoty" i czują się wolne i nie tracą czasu tylko korzystają z tej wolności. A jak lachencja spyknie się z mulatem w Polsce to hoho - czuje się już jak celebrytka... podobnie jak paredziesiąt innych dajdupek owego c🤬tego.
Oni też (c🤬ci) po opuszczeniu swojego c🤬t-landu stają się myśliwymi i maczają c🤬je aż po same jaja w czym popadnie.
Konto usunięte
2013-08-31, 15:31
"gdzie jest rodzynek?"
Cygańskie korale brązowe niczym czeko i niby czego smak właśnie tak. - uprasza się o zaśpiewanie tekstu pod jakże zaczną melodią z początku
tego utworu.
Dodam że cyganie korale chowają tam gdzie słońce nie zagląda, ani mydło ani woda.
I trzymają je pod przykryciem aż same nie odpadną.
Sam Makłowicz czerpie garściami z ich magicznych kulinarnych receptur.
Konto usunięte
2013-08-31, 15:35
Taka ładna, a już ma ciapbroche.
Konto usunięte
2013-08-31, 16:03
Czy on ma fryzurę zrobioną na pot?
Konto usunięte
2013-08-31, 16:24
Pewnie chce wyć z rozkoszy jak koza.
ja to rozgryzlem bedac za granica. Polki i Litwinki to zascianek, proste dziewczyny z prostych domow, przeciez one nawet nie wiedza kiedy byla II wojna swiatowa, ani kto byl pierwszym krolem Polski. To sa proste labadziary, ktore w zyciu araba czy murzyna widzialy moze raz, jak byly o cioci we Wroclawiu. One lazac z arabem czy murzynem mysla, ze posmakowaly zachodniego high-live. C🤬j ze Anglicy maja beke z naszych kurewek i kompletnie nie rozumieja tego fenomenu. Polki takie sa, to proste dziewuchy, nie ma czego komentowac. Przeciez nie od dzis wiadomo ze nasze kobiety to najwieksze k🤬iska Europy, co pan poradzisz...
podpis użytkownika
ble ble
Konto usunięte
2013-08-31, 20:26
Ja nie rozumiem tego generalizowania k🤬a.
Wszystkie Polki to nagle zaścianek i k🤬y, tak? Wasze matki, żony, dziewczyny i córki to pewnie też skończone k🤬y, które najchętniej op🤬liłyby murzyńskiego c🤬ja, co?
P🤬leni debile, przestańcie rzucać jak to KAŻDA Polka się k🤬i, bo jest ogromny odesetek takich co czarnego nawet by nie dotknęły.
Może ja mam normalne koleżanki, tak mi się trafić udało, ale żadna nie chce mieć z brudasem do czynienia, a jedna k🤬a z mojej pracy była w Turcji i śmiała się, że musiała wyr🤬ać Ruska, bo był jedynym białasem w kurorcie.
Chciało się jej p🤬lić, a za brudem nie przepada, więc trafiło na czerwonego.
Nie każda Polka to k🤬a, mimo tego, że mamy ich wiele. Większość to po prostu bezmózgie młode p🤬dy, których żaden z nas i tak nie wziąłby na dłużej niż jedno zdrowe j🤬ie, więc nie ma k🤬a żalu.
Konto usunięte
2013-08-31, 20:52
Brudas to brudas. Jedna z drugą popuszczą mu szpary, później jakieś za mąż pójście, spuści wp🤬l kilka razy i płacz, bo czekoladowy książę zamienił się w brutala. A same chciały egzotyki...
Ale z drugiej strony, weź znajdź normalną i ułożoną dziewkę. Nie ma takich już.