Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Jaranie się c🤬tym
kapral • 2013-08-31, 14:51
Zobaczcie chłopaki na co właśnie natrafiłem przeglądając feja. Z jednej strony wiedziałem że nasze dupeczki lubują się w egzotycznych przygodach ale nie wiedziałem że tak blisko to mnie jest!

Sami powiedzcie. "ciasto, karmel, czekolada". Co w takim brudasie jest pociągające? Dziwiłem się i wciąż się dziwie.
Zgłoś
maderfakermen 2013-08-31, 14:57 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 14:58 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hrodgar 2013-08-31, 15:02 54
Zmieni zdanie gdy wyjedzie do teściów i będzie miała mniej praw niż koza.
Zgłoś
bloodwar 2013-08-31, 15:05 12
Kazdego kreci odmiennosc, podejrzewam ze 99% domoroslych rasioli by na wyscigi sciagala spodnie jakby im tylko jakas ladna mulatka zakrecila w klubie pupa (a wierzcie mi, one maja czym zakrecic)!
Zgłoś
kapral 2013-08-31, 15:08 403
@bloodwar, z tego co pamiętam to cie nie lubie wiec nie pisz w moim temacie.

pozdrawiam
Zgłoś
RockyWood 2013-08-31, 15:16 31
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 15:23 12
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 15:31
"gdzie jest rodzynek?"

Cygańskie korale brązowe niczym czeko i niby czego smak właśnie tak. - uprasza się o zaśpiewanie tekstu pod jakże zaczną melodią z początku tego utworu.

Dodam że cyganie korale chowają tam gdzie słońce nie zagląda, ani mydło ani woda.
I trzymają je pod przykryciem aż same nie odpadną.
Sam Makłowicz czerpie garściami z ich magicznych kulinarnych receptur.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 15:35
Taka ładna, a już ma ciapbroche.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 16:03
Czy on ma fryzurę zrobioną na pot?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 16:24
Pewnie chce wyć z rozkoszy jak koza.
Zgłoś
FryzjerZG 2013-08-31, 17:21 31
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 20:26 23
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 20:52 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem