Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jaranie się c🤬tym
kapral • 2013-08-31, 14:51
Zobaczcie chłopaki na co właśnie natrafiłem przeglądając feja. Z jednej strony wiedziałem że nasze dupeczki lubują się w egzotycznych przygodach ale nie wiedziałem że tak blisko to mnie jest!

Sami powiedzcie. "ciasto, karmel, czekolada". Co w takim brudasie jest pociągające? Dziwiłem się i wciąż się dziwie.
Zgłoś
maderfakermen 2013-08-31, 14:57 24
już mnie wk🤬iają te c🤬te mendy. czekam tylko kiedy Polska ruszy aby ich wdeptać jak robactwo w ziemię.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 14:58 6
A to c🤬ty w ogóle?Wygląda bardziej na mulata...
Zgłoś
Hrodgar 2013-08-31, 15:02 54
Zmieni zdanie gdy wyjedzie do teściów i będzie miała mniej praw niż koza.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
bloodwar 2013-08-31, 15:05 12
Kazdego kreci odmiennosc, podejrzewam ze 99% domoroslych rasioli by na wyscigi sciagala spodnie jakby im tylko jakas ladna mulatka zakrecila w klubie pupa (a wierzcie mi, one maja czym zakrecic)!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
kapral 2013-08-31, 15:08 403
@bloodwar, z tego co pamiętam to cie nie lubie wiec nie pisz w moim temacie.

pozdrawiam
Zgłoś
RockyWood 2013-08-31, 15:16 31
dla polskiej blondynki każdy koleś z ciemniejszą karnacją najlepiej jeszcze przypominający małpę (dosłownie - małpę z gęby) będzie mega przystojny. Dlaczego? Cóż... natura i podświadomość takiej ko... dziewczynki (bo więcej jak 20-22 lat to ona niema) karze szukać egzotycznych genów a taki c🤬ty to ich idealne źródło... Ah. Byłbym zapomniał - takiemu to ona gałe zrobi i dziure zaprezentuje na pierwszej randce i da się ostro wyr🤬ać bez gumy.

Wiem z doświadczeń/opowieści/znajomości z takimi lafiryndami - w UK to się prują z c🤬tymi i innymi czarnulkami jak pop🤬lone. Z Polaków z kolei drwią jak w PL z chińczyków i ich małych penisów... makabra po prostu. Nie ważne czy żonata czy zaręczona czy z chłopakiem. Młode nastki po opuszczeniu domu pełnego rodziców nagle zrzucają z hukiem swój dotychczasowy "pas cnoty" i czują się wolne i nie tracą czasu tylko korzystają z tej wolności. A jak lachencja spyknie się z mulatem w Polsce to hoho - czuje się już jak celebrytka... podobnie jak paredziesiąt innych dajdupek owego c🤬tego.

Oni też (c🤬ci) po opuszczeniu swojego c🤬t-landu stają się myśliwymi i maczają c🤬je aż po same jaja w czym popadnie.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 15:23 12
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 15:31
"gdzie jest rodzynek?"

Cygańskie korale brązowe niczym czeko i niby czego smak właśnie tak. - uprasza się o zaśpiewanie tekstu pod jakże zaczną melodią z początku tego utworu.

Dodam że cyganie korale chowają tam gdzie słońce nie zagląda, ani mydło ani woda.
I trzymają je pod przykryciem aż same nie odpadną.
Sam Makłowicz czerpie garściami z ich magicznych kulinarnych receptur.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 15:35
Taka ładna, a już ma ciapbroche.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 16:03
Czy on ma fryzurę zrobioną na pot?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 16:24
Pewnie chce wyć z rozkoszy jak koza.
Zgłoś
FryzjerZG 2013-08-31, 17:21 31
ja to rozgryzlem bedac za granica. Polki i Litwinki to zascianek, proste dziewczyny z prostych domow, przeciez one nawet nie wiedza kiedy byla II wojna swiatowa, ani kto byl pierwszym krolem Polski. To sa proste labadziary, ktore w zyciu araba czy murzyna widzialy moze raz, jak byly o cioci we Wroclawiu. One lazac z arabem czy murzynem mysla, ze posmakowaly zachodniego high-live. C🤬j ze Anglicy maja beke z naszych kurewek i kompletnie nie rozumieja tego fenomenu. Polki takie sa, to proste dziewuchy, nie ma czego komentowac. Przeciez nie od dzis wiadomo ze nasze kobiety to najwieksze k🤬iska Europy, co pan poradzisz...

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 20:26 23
Ja nie rozumiem tego generalizowania k🤬a.
Wszystkie Polki to nagle zaścianek i k🤬y, tak? Wasze matki, żony, dziewczyny i córki to pewnie też skończone k🤬y, które najchętniej op🤬liłyby murzyńskiego c🤬ja, co?
P🤬leni debile, przestańcie rzucać jak to KAŻDA Polka się k🤬i, bo jest ogromny odesetek takich co czarnego nawet by nie dotknęły.
Może ja mam normalne koleżanki, tak mi się trafić udało, ale żadna nie chce mieć z brudasem do czynienia, a jedna k🤬a z mojej pracy była w Turcji i śmiała się, że musiała wyr🤬ać Ruska, bo był jedynym białasem w kurorcie.
Chciało się jej p🤬lić, a za brudem nie przepada, więc trafiło na czerwonego.

Nie każda Polka to k🤬a, mimo tego, że mamy ich wiele. Większość to po prostu bezmózgie młode p🤬dy, których żaden z nas i tak nie wziąłby na dłużej niż jedno zdrowe j🤬ie, więc nie ma k🤬a żalu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 20:52 2
Brudas to brudas. Jedna z drugą popuszczą mu szpary, później jakieś za mąż pójście, spuści wp🤬l kilka razy i płacz, bo czekoladowy książę zamienił się w brutala. A same chciały egzotyki...
Ale z drugiej strony, weź znajdź normalną i ułożoną dziewkę. Nie ma takich już.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie