👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraził się covidem od razu jak zdjął bluzę, szkoda że ognia się wystraszył bo wirus groźniejszy hehe
W pierwszej chwili nie ogarnąłem na co patrzę. Dopiero po chwili do mnie dotarło jak sie skurczybyk zapatulił.
Najzabawniejsze, że nawet jak zobaczył, że się pali to i tak najpierw jeszcze pociągnął chmurkę, żeby się nie zmarnowało, a potem dopiero się zabrał za gaszenie

trawa tak samo jebie mózgi jak wszystkie inne używki. Ktoś kto mówi, że od trawy nie jest uzależniony ale bucha sobie strzela 5 razy dziennie (dla zdrowia) powinien iść na odwyk.
adamov napisał/a:
trawa tak samo jebie mózgi jak wszystkie inne używki. Ktoś kto mówi, że od trawy nie jest uzależniony ale bucha sobie strzela 5 razy dziennie (dla zdrowia) powinien iść na odwyk.
Nie bedzie dobrze póki będą tacy kretyni jak Ty, którzy nie potrafią sobie wyobrazić że znacząca większość potrafi pozwolić sobie bucha raz na tydzien albo na dwa, a jezeli taka konsumpcja dla Ciebie ryje beret to z raczej z Tobą cos nie tak
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie