Z tym makaronem nawet mu wyszło
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
Myślałem że z początkiem roku szkolnego nastąpi odpływ gimbazy i c🤬jowych materiałów na sadolu, pomyliłem się.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
To jest tak debilne, że wrzucanie takich rzeczy tutaj powinno być traktowane jako trolowanie.
HiroTailo napisał/a:
Serio, to kogos smieszy w 2017 ?
Z takimi filmikami jest jak z kabaretami. Na 96% z nich nawet nie śmiechniesz , na 3% śmiechniesz ze 2 razy i tyle, ale na 1% ryjesz jak debil i nawet nie wiesz dlaczego. Ryję na tym jak debil i nie wiem dlaczego. Piwo

Nawet zabawne. Miałem kiedyś Corse 2004 rok, 1.2 benzyna, wersja Twinsport, czarna, alusy, niskoprofilowe opony, przyciemniane szyby (taką już kupiłem). Bardzo fajne, zwinne autko, ładnie się prezentowało, w sam raz do jazdy po miescie, po roku jebła uszczelka pod głowicą. Ale ogólnie ta corsa zmieniła moją opinię o małych autek przed którymi się zawsze wzbraniałem, małe szybkie autka są spoko.
Czemu to ma tyle piw ? jestem naqrwiony jak bela i mnie to ni9e śmieszy o.O
aras_pl napisał/a:
@HalfGot "śmiechniesz", "Ryję" obstawiam że masz 15 lat
Przepraszam Pana najmocniej za to niedojrzałe słownictwo. Jednakowoż pragnę zauważyć, ŻE TO K🤬A JEST KOMENTARZ NA SADISTICU, a nie referat z filozofii. Uprzejmie sugeruję więc seans relaksacyjny przy dźwiękach muzyki klasycznej. Pragnę również zauważyć, iż hazard w tym kraju jest nielegalny.
Z poważaniem
mordrob