👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polityka jest dla każdego. Natomiast władzę powinni sprawować nieliczni

@antyzog
bo można sobie dać fajne premie, i robota dla szwagra się znajdzie
bo można sobie dać fajne premie, i robota dla szwagra się znajdzie

A więc to ma być śmieszne?
Haha... Faktycznie tylko ma być, bo niestety nie jest.
Haha... Faktycznie tylko ma być, bo niestety nie jest.

a oto pani, która stworzyła ten filmik z niewielką pomocą młodego wykształconego wnuczka z wielkiego miasta

No zabawne, ale nie że hoho hehe, na takie heh tylko.
A jak Donald i jego banda przestanie grabić Polskę to zatańczę dancehall nawet bez miniówki
A jak Donald i jego banda przestanie grabić Polskę to zatańczę dancehall nawet bez miniówki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie