👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Burżuja chodzi pewnie tylko do Hrabo (dla Hrabiów) po mrożone Ravioli z buraczkami i kaczkę w 7 smakach z metalicznym posmakiem tupolewa.
nie długo ten konus też bedzie najbiędnięjszy i bedzie zarcie dla kota kupował i z kotem z jednej michy wpi.rdalał ..

@up
nie bedzie dobrego Whiskasa dla kotka tylko marna podróbka z biedrony to Jarek sobie nie por🤬a
nie bedzie dobrego Whiskasa dla kotka tylko marna podróbka z biedrony to Jarek sobie nie por🤬a

@Clinic
wystarczy że taki pedał przyjdzie i się podpisze w wyniku czego zarobi tyle co wszyscy za dwa dni roboty
wystarczy że taki pedał przyjdzie i się podpisze w wyniku czego zarobi tyle co wszyscy za dwa dni roboty
Ale w sumie trochę racji ma. Myślicie, że nazwa "biedronka" wzięła się od tego chrząszcza? Nazwa pochodzi od biedy właśnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie