Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jarek tego nie rozumie
metode • 2011-01-28, 22:34
Prezes PIS przemawia... wygłasza mowę w sejmie a Premier siedzący w pobliżu co chwilkę przesyła w jego stronę buziaki :* :* :* przemówienie trwa godzinę, półtorej a premier nadal cmoka.... Po 2 godzinach przemówienia prezes PISu nie wytrzymuje i mówi... "Panie premierze dlaczego mnie Pan przez cały czas rozprasza i wysyła w moją stronę buziaki.... nie mogę przez to skończyć mowy ...." Premier odpowiada... "z całym szacunkiem ale ... nie wyobrażam sobie pieprzenia bez całowania
Zgłoś
Magik2501 2011-01-28, 23:31
WON z polityką matoły

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
metode 2011-01-28, 23:38
nie odwracaj kota ogonem
Zgłoś
N................s 2011-01-28, 23:51 1
@up
Nie odwracaj Jarka kotem
Zgłoś
r................0 2011-01-29, 0:10
jak sobie nie wyobraża ?
ssij dz🤬ko
(ssje)
gdzie z to mordo brudno
Zgłoś
TowerOfRome 2011-01-29, 2:07 7
Magik2501 napisał/a:

WON z polityką matoły

Odezwał się ten, który nie wprowadza polityki. Pozwolę sobie zacytować podpis pod postem (postami) szanownego Magik2501: "Jeśli nie widziałeś jeszcze Platformy Obywatelskiej w akcji, to nic nie straciłeś. Prawdopodobnie stracisz, jak zobaczysz".

podpis użytkownika

Anything Jesus does, I can do better...
Zgłoś
Casspero 2011-01-29, 9:39 1
Ja bym odwrócił role. Jak na razie od pieprzenia jest Tusk. Co więcej r🤬a nas już dłuższy czas a my się mu dajemy.
Zgłoś
Stachustach187 2011-01-29, 9:58
nie ważne kto pieprzy a kto cmoka. Kawał dobry

podpis użytkownika

kto to czyta ten c🤬j :]
Zgłoś
j................0 2011-01-29, 13:02 1
jeśli chciałbym być szczery, to tusku mówi mniej konkretnie od jarka więc z żarcikiem trafiłeś jak c🤬jem w płot (co nie zmienia faktu że obaj siebie warci)
Zgłoś
m................k 2011-01-29, 14:12
@Casperro
Każdy wyr🤬a Cię tak samo...
Zgłoś
d................3 2011-01-29, 22:34 1
Obaj p🤬lą.
Zgłoś
pakicito 2011-01-30, 0:15 1
znow podzieleni na Pis i PO, moja opinia - bujac wory z polityka na forum, gdzie prawo do glosowania ma co 23 osoba
Zgłoś