👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a plebs klaszcze, podziwia i leci do Jarka jak mucha do gowna
No nie ma co, jeżeli ktoś w momencie gdy jego partia straciła w ciągu jednego miesiąca 10% poparcia, zalicza doły sondażowe w wyborach samorządowych i ma o połowę mniej poparcia niż PO mówi o pewnym i nieuchronnym zwycięstwie powinien od razu po tym wystąpieniu pojechać na sygnale do Tworek...

Jeśli to ma JAKIKOLWIEK podtekst sadystyczny, to prosiłbym, aby ktoś mi go wymienił. Bo tak ogólnie to jest

w tym kraju nie będzie lepiej, za to napewno będzie smieszniej.

buoba napisał/a:
Jeśli to ma JAKIKOLWIEK podtekst sadystyczny, to prosiłbym, aby ktoś mi go wymienił. Bo tak ogólnie to jest
![]()
obejrzyj całe to zrozumiesz

a łysy z podpisem z drajca wymiata

eee postawilem piwo bo chyba tylko tyle juz mu brakuje zeby sie nawalic i isc spac.. moze wrescie sie zamknie w schowku na szczotki u siebie w domu w swojej malej sukieneczce i bedzie plakal jak mala dziewczynka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie