Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
🔥 Hobby - teraz popularne
Jarek Zbaw Polskę
konto usunięte • 2012-11-28, 8:39
Z dzisiejszego "Metro":
"Jarosław Kaczyński pisze książkę.
Książka prezesa PiS ma być wydana wczesną wiosną.
Kaczyński opisze swój pogląd na III RP i zmiany w Polsce po 1989r.
Przedstawi też pomysł na rządzenie."

Stephen King, Dean R. Koontz oraz Graham Masterton wyrazili zaniepokojenie niespodziewaną konkurencją.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 18:57 1
Już zaczyna kampanię hehe Średnia wieku czytelników tej książki szacowana jest na ok 75 a 85 lat!! Ja zabronił bym osobom powyżej 80lat głosowania bo i tak za chwilkę kipną a my będziemy się męczyć z debilami przez 4 lala!
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-11-28, 18:57
Bronek książki nie napisze bo by na poprawki błędów ortograficznych by nie zarobił.No a Donald wyprowadza Polskę z bagna i dołka to czasu nie ma.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 19:04 1
DioniZy napisał/a:

Już zaczyna kampanię hehe Średnia wieku czytelników tej książki szacowana jest na ok 75 a 85 lat!! Ja zabronił bym osobom powyżej 80lat głosowania bo i tak za chwilkę kipną a my będziemy się męczyć z debilami przez 4 lala!

75? To trochę jeszcze poczekasz, ja mam 21 i płynnie czytam, muszę być geniuszem!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 19:10 1
Pędzi pociąg historii,
Błyska stulecie - semafor.
Czwartej RP nie trzeba glorii,
Nie trzeba szumnych metafor.
Potrzebny jest Maszynista,
którym jest On,
towarzysz, wódz, komunista,
Jarek - słowo jak dzwon!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 19:27 9
DioniZy napisał/a:

Póki co z debilami męczymy się od 5 lat
Zgłoś
tds1974 2012-11-28, 19:42 1
Tytuł: "Moja walka"
Zgłoś
mazin 2012-11-28, 19:46 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 19:53 9
Wy, nędzne komusze pomioty nie możecie znieść tego, że człowiek tak genialny i wszechstronnie utalentowany przeleje na papier cząstkę zaledwie swojego intelektu. Zapewne boli was, że Wódz, Najprawszy z Prawych, Najsprawiedliwszy ze Sprawiedliwych wyda ksiązkę, w której wypunktuje bezliośnie wszystkie wasze zbrodnie. To On zdradzony nawet przez najbliższych współpracowników trwa na posterunku ku chwale i dobrobytowi naszej wspólnej Matki - Polski. On, z umysłem bardziej przenikliwym od twardego promieniowania rentgenowskiego nigdy nie da sobie wmówić, że białe jest białe a czarne jest czarne.
Zgłoś
GKC 2012-11-28, 20:02
Ludlum zrobiłby się czerwony z zazdrości, gdyby jeszcze żył.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 20:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jackoi 2012-11-28, 20:49
spoko, podobno gatunek to Science-Fiction
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 20:52
Super materiał na podpałkę w piecu. Mam nadzieje że będzie tani
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 21:10 2
up nawet gdyby nie był to warto przeczytać , nie lubię ,,kurdupla'' całej jego partii i watahy katolii którzy są jego wyborcami , niemniej jednak za jego rządów nie licząc kilku naprawdę głupich ustaw , np jak ,,giertychowskie'' mundurki i kilku innych niedorzecznych nie zawsze też koalicjantowskich - czasami to były głupoty jego własnej parti , to po prostu za jego czasów szło ciężko ale w dobrą strone , nie lubie go i nie popieram wolałbym jednomandatowe okręgi wyborcze jak proponują zmieleni od kukiza , ale na dzień dzisiejszy to tylko ,, el kurdupel '' w polskiej polityce przedstawia dla mnie jakąś wartość rzetelność a przede wszystkim patryjotyzm , źle się dzieje w państwie polskim ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-28, 22:04
Loaloa napisał/a:

Wy, nędzne komusze pomioty nie możecie znieść tego, że człowiek tak genialny i wszechstronnie utalentowany przeleje na papier cząstkę zaledwie swojego intelektu. Zapewne boli was, że Wódz, Najprawszy z Prawych, Najsprawiedliwszy ze Sprawiedliwych wyda ksiązkę, w której wypunktuje bezliośnie wszystkie wasze zbrodnie. To On zdradzony nawet przez najbliższych współpracowników trwa na posterunku ku chwale i dobrobytowi naszej wspólnej Matki - Polski. On, z umysłem bardziej przenikliwym od twardego promieniowania rentgenowskiego nigdy nie da sobie wmówić, że białe jest białe a czarne jest czarne.

Browar cały się tobie należy, nie tam piwo!
Zgłoś
MareKSG 2012-11-28, 22:21
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem