Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!
W Kolonii ponad tysiąc razy nie widzieli policji mimo, że była w nic sylwestrowa hahahah

Znieważenie Narodu lub Rzeczpospolitej Polskiej
Kto publicznie znieważa Naród lub Rzeczpospolitą Polską, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Art. 133.
Więc morda karaluchu i módl się, żeby nie znalazł się tutaj żaden społeczniak.
A do reszty - nie karmcie gównotrolla, tylko zgłaszajcie adminom.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

.
Więc morda karaluchu i módl się, żeby nie znalazł się tutaj żaden społeczniak.
A do reszty - nie karmcie gównotrolla, tylko zgłaszajcie adminom.
Sram na was

Próbowałeś być błyskotliwy...i już prawie się nabrałem dopóki nie napisałeś, że jesteś dumny z tego, że jesteś polakiem hahahahaha z polaczkowatej zaściankowości (co tu ma niby budzić dumę???) O wierzę katolickiej nawet nie wspomnam,bo nie jesteś nawet warci splunięcia katolickie,zabobone, wierzące w te niedorzeczne bzdury psy
Po prostu żenujące.
Myślałem że jesteś jakimś rodzajem trola, a ty jesteś zwyczajnym z🤬bem.
Hehe, co za dzban...

Yhym,a ja jestem astronautą, piłkarzem i pilotem myśliwca i jestem,ale jestem trochę gorszy od ciebie,bo aż tak dobrze nie zarabiam jak ty
Aha i wolny czas od osiągania nowych sukcesów spędzasz na Sadisticu,portalu gdzie 99,9% 'ludzi' to skończeni debile zapomniałeś dodać
Haha, 99,99% ludzi yo skończeni debile - to fakt!
Sadol to jeden z czterech głównych, opiniotwórczych portali. Pozostałe trzy to wiocha, chamsko i jebzdzidy

jestem tak samo katolem chociaż tego też sobie nie wybierałem.
Wspomniałeś w jednym z pierwszych komentarzy, że Twoi rodzice tak samo jak Ty gardzą Polską, wiarą katolicką i Polakami.
Muszą Cię więc cholernie nie lubić skoro wybrali dla Ciebie religię katolicką.

tylko co z tego skoro pewnie ma jeszcze kilka kont
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie