📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Po ryjach wnioskuje że to Algieria lub Maroko
Europa skończyła się w XX wieku!
McQurwa napisał/a:
Po ryjach wnioskuje że to Algieria lub Maroko
Francja konkretnie, a że ludziom z dawnych kolonii pozwolili migrować za pracą do fabryk Citroena to teraz mają.

A my musimy się gzić w tej ciemnej katolickiej Polsce. A taka Francja? Same atrakcje, zamachy terrorystyczne, płonace samochody na sylwestra, Żółte kamizelki a teraz paraliz strajkowy całegho kraju.
Na szczęście wróci Tusk i wprowadzi normalność, na poczatek 40 tys bordowych nierobów.
Na szczęście wróci Tusk i wprowadzi normalność, na poczatek 40 tys bordowych nierobów.
poligon6 napisał/a:
A my musimy się gzić w tej ciemnej katolickiej Polsce. A taka Francja? Same atrakcje, zamachy terrorystyczne, płonace samochody na sylwestra, Żółte kamizelki a teraz paraliz strajkowy całegho kraju.
Historia lubi się powtarzać

Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!

Ciekawy_Zycia napisał/a:
Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!
A myslisz że w tej twojej wiocse ktoś chciałby sie wysadzić. A teraz wracaj szkiebrom podcierac tyłki bo zaczna srać po obiedzie.
Ciekawy_Zycia napisał/a:
że co proszę policji nie widział???

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie