Śruba nosił irokeza
bo był królem Jarocina
Śruba miał 3 gwoździe w nosie
naraz walił 4 wina
6:08 Maciej Stuhr dobrze się zakamuflował w tej peruce
@polslav - na Rakowieckiej nigdy nie siedział zaden patriota, siedzieli przeciwnicy systemu, a to są dwie różne rzeczy które nie zawsze się łączą. Prawdziwi patrioci byli w tym czasie w pracy, rypali nadgodziny żeby zapłacić za wikt i opierunek w państwowych ośrodkach zdrowia (min. na Rakowieckiej) zarówno dla pospolitych przestępców jak i dla "bohaterów". Czy któryś z "patriotów" - Tusku, Wałęsa, Kaczyński (ten żywy) - wielkich bohaterów opozycji - wygląda na zabiedzonego, zamizerowanego, katowanego? Siedzieli sobie wygodnie jak na wczasach a teraz spijają śmietankę dojąc państwową kasę (czyli to, czego Partia zabraniała im robić za znienawidzonej komuny) a lemingi takie jak Ty do dziś czekają na obiecany dobrobyt, demokracje, wolność i sto milionów dla każdego
1.26 tyle wełny że sweter można zrobić
Inne czasy, inny kontekst. Dzisiaj już takiego Jarocina być zwyczajnie nie może. Ale ciągle mamy fajne festiwale z Woodstockiem na czele. Jak zahaczamy o punkowców i tamtych czasach to polecam świetny wywiad z Pawłem Konjo Konnakiem (tym razem na sierio!)
browar za 51 TSA malo kto wie o co chodzi
konto usunięte
2012-08-15, 21:44
@bloodwar
ja się w 85 urodziłem i na 100% jestem najwspanialszym z tego rocznika

. zreszta, wystarczy spojrzeć