👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem co z tym zrobić, było kiedyś, może nawet na hardzie ze zwierzątkami.

Aha... ja bym zostawił, nie takie gołębie widzi się np. na pasie jezdni

Niеbieski napisał/a:
Nie wiem co z tym zrobić, było kiedyś, może nawet na hardzie ze zwierzątkami.
![]()
4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. ,,duble") będą usuwane. Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
Niezastosowanie się do tych zasad będzie nagradzane upomnieniami lub ostrzeżeniami. Pisząc nowy temat lub post akceptujecie powyższe zasady.
Niebieski która wybierasz nagrodę

cwaniak82 napisał/a:
Niebieski która wybierasz nagrodę
Mnie one zbędne.
@up
W niektórych miastach tak robią. dzienniklodzki.pl/artykul/252163,tresowane-jastrzebie-plosza-golebie-z...
W niektórych miastach tak robią. dzienniklodzki.pl/artykul/252163,tresowane-jastrzebie-plosza-golebie-z...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie