podpis użytkownika
Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.A na zdjęciu jest kto ??? Nienawidzę jak debile wrzucają na sieć zdjęcia swoich ( dzieci, rodzeństwa, kuzynostwa, etc...) bo zj***łes mu przyszłość. Jak np. zechce zostać Prezesem nienawidzonej pewnie przez Ciebie korpo to dupa nie zostanie. Czemu ? bo jego krewny jest DEBILEM, a to przenosi się przez geny... TYM samym GRATULUJĘ ekshibicjonizmu nędzna kreaturo
Niby baba, a mądrze gada.

podpis użytkownika

,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson

podpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
A na zdjęciu jest kto ??? Nienawidzę jak debile wrzucają na sieć zdjęcia swoich ( dzieci, rodzeństwa, kuzynostwa, etc...) bo zj🤬es mu przyszłość. Jak np. zechce zostać Prezesem nienawidzonej pewnie przez Ciebie korpo to dupa nie zostanie. Czemu ? bo jego krewny jest DEBILEM, a to przenosi się przez geny... TYM samym GRATULUJĘ ekshibicjonizmu nędzna kreaturo
Poj🤬y... Gdyby on jeszcze wstawił jakieś kompromitujące fotki...
Sam pewnie masz c🤬jowe geny i się wyżywasz na innych

Pozdrawiam !

Poj🤬y... Gdyby on jeszcze wstawił jakieś kompromitujące fotki...
Sam pewnie masz c🤬jowe geny i się wyżywasz na innych![]()
Pozdrawiam !
Nie nie mam poj🤬ych genów, ale musi do Twojej głowy dojść coś tak prostego jak zgoda na publikacje

Jeśli masz ochotę to wstawiaj zdjęcia nawet swojej dupy, mi to nie przeszkadza. Nie mogę natomiast zrozumieć upublicznianie wizerunku osoby, która jest bezbronna.