Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Jastrząb vs. wiewiórka
konto usunięte • 2014-02-27, 10:56
Filmik w jakości w HD 1080 i dźwiękiem Dolby surround 5.1, polecam oglądać na pełnym ekranie. Co prawda czasem wystarczy wyjść na zewnątrz, żeby mieć lepsze efekty, ale komu by się chciało?

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-27, 11:38 6
Przyroda jest zajebista - lepsza nawet od sadola. Jak ktoś jest z miasta maczet i noży a lubi wiewiórki to znam miejsce gdzie jedzą z ręki - ba - nawet po nogawce wejdą żeby wyciągnąć smakołyk z kieszeni. Proszę tu fotki

plus.google.com/u/0/photos/109491016505335433175/albums/5953096776886274593
Zgłoś
Magsurf 2014-02-27, 12:32 3
Jastrząb nie dopadł wiewiórki. Nie ma co oglądać.
Zgłoś
FieraSS 2014-02-27, 12:51 7
Zawsze mnie zastanawiało, jak te filmy powstają, jak są ustawione kamery, jak to możliwe, że zwierzeta zachowują się tak, jakby nie czuły obecności człowieka...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-27, 13:33
fiera - polecam "surykatki" - ten film dopiero daje do myslenia o tym, o czym piszesz.
Zgłoś
garota 2014-02-27, 16:46
!!!!! Nie dojechał wiewióry !!!!! Nie ma co oglądać !!!!!
Zgłoś
hubsonq 2014-02-27, 21:47 5
Cytat:

Zawsze mnie zastanawiało, jak te filmy powstają, jak są ustawione kamery, jak to możliwe, że zwierzeta zachowują się tak, jakby nie czuły obecności człowieka...

To są zwierzęta - aktorzy
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-27, 23:38
całe szczęście dobrze się skończyło
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-27, 23:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-27, 23:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-27, 23:54
Zgłoś
Mr.Diesel 2014-02-28, 0:03
Te kamery albo są zamontowane na stałe i nagrywają dziesiątki godzin materiałów z których potem się coś skleca, albo też są montowane na różnego rodzaju "robotach" zdalnie sterowanych - tak np filmuje się misie polarne i foki na biegunie.
Zgłoś
kenzol 2014-02-28, 0:07
No fajny filmik z happy endem. Tylko, że w przyrodzie rzadko kiedy jest tak kolorowo. Drapieżnik jak już zdecyduje się zaatakować, to w większości przypadków atak się powiedzie. Gdyby taki jastrząb na każde polowanie tracił tyle energii, a wiewiórkę złapałby dopiero za dziesiątym razem, to dawno zdechły z głodu, nie mówiąc już o jego pisklakach w gnieździe:) To mnie zawsze śmieszy w programach przyrodniczych czytanych przez Czubównę, tam zawsze antylopa ucieknie przed gepardem No ale z drugiej strony telewizja nie może pokazywać brutalnych scen w niedzielę w porze obiadowej
Zgłoś
osiek92 2014-02-28, 0:08 6
Zgłoś
Avans 2014-02-28, 0:13
czegoś takiego oczekiwałem po playstation 4. no ale coz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem