Powinien się wyj🤬 i z 30m ryjem po asfalcie przeciągnąć... C🤬j z nim, ale dobry owad w ten zj🤬y ryj i baran może niewinnych zabrać ze sobą... Jak Chce zobaczyć jak jego ryj wygląda przy dużych podmuchach wiatru to niech podleci pod sprężarkę albo z bloku skoczy na pysk...
podpis użytkownika
Ola gringo

Wszystko ładnie pięknie dopóki się nie przekroczy 100km/h. Powietrze napływające na twarz nie pozwala powiekom na nawilżenie gałek ocznych, przy 140 km/h nie jesteś w stanie jechać z otwartymi oczyma czyli mimo że nic nie widzisz przemieszczasz się prawie 40 m/s. tylko czekać jak coś wyskoczy na drogę.
miałem kiedyś szybkę w kasku podniesioną i zaj🤬a mi jakaś mucha pod oko,myślałem że ktoś mi ze śrutu zaj🤬!!!
podpis użytkownika
emprojekt.info.pl/

i co...
jedzie bez kasku?
i to wstawiasz na sadola? bo jakis k🤬a debil lesny jedzie bez kasu?
no bez jaj... zaraz wstawicie kolesia ktory jedzie rowerem do pracy bez ochrony na kolana........
jedzie bez kasku?
i to wstawiasz na sadola? bo jakis k🤬a debil lesny jedzie bez kasu?
no bez jaj... zaraz wstawicie kolesia ktory jedzie rowerem do pracy bez ochrony na kolana........
koleś ma gębę jak by całe życie bez kasku jeździł..
i sądząc po jego oczach - on to musi lubić
i sądząc po jego oczach - on to musi lubić

podpis użytkownika
Rock.
Kiedys tez sie tak przejechalem. Ogolnie to nie ma sie czym chwalic bo to szczyt glupoty, ale przy 160km/h juz nie moglem oddechu nabrac i trzeba bylo zwalniac.
C🤬j z kaskiem... Jak się wyp🤬oli to sobie krzywdę zrobi, okulary powinny być obowiązkowe.