👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kolejny ortograficzny przygłup
Wracaj do podstawówki uczyć się pisać GŁUPKU.

ten filmik tylko udowadnia że to nie prawda, iż w US-&-A żyją same grubasy ! ja tam żadnego grubasa który by brał udział w tym flash mobie nie widze, to raz, a dwa, że zobaczcie ile tam typa sie zgłosiło.. tam sie umieją bawić, u nas by nie przeszło.. chociażby dlatego że nie ma metra
[to pseudo-mini-metro w Wawie sie nie liczy
]

DAGFEN, zapewne Ty w życiu nie popełniłeś absolutnie żadnego błędu i jesteś ideałem i wzorem do naśladowania, jeśli chodzi o pisownię.
A co do otrzymanych piw, to może czasem odejdź od komputera, a nie podniecasz się, że dostałeś od kogoś piwo. Dla mnie akurat to nie świadczy o tym, że jesteś fajny.
A co do otrzymanych piw, to może czasem odejdź od komputera, a nie podniecasz się, że dostałeś od kogoś piwo. Dla mnie akurat to nie świadczy o tym, że jesteś fajny.

Abubaca napisał/a:
A mnie interesuje ''co to za nuta leci w tle''
![]()
Tyler Walker - Hello everyone
Co do nuty google nic nie podpowiada, ale cały kawałek znajdziesz w playerku na tylerwalkermusic.com

Dagfen jesteś żałosny, jak można nie zrozumieć, że wstawienie gupi w cudzysłów to specjalny zabieg, będąc tak ograniczonym nie zabieraj głosu na tym portalu....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie