📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmieszą mnie ci ludzie, którzy twierdzą, że jak jedziesz bez biletu to jesteś złodziejem. Im się pewnie nigdy nie zdarzyło jechać bez biletu. Ba, nie przeszli nawet nigdy na czerwonym świetle, bo jak przejdziesz na czerwonym świetle to jesteś przestępcą!

(do tych wielkich sprawiedliwych) a zebyscie znalezli w sytuacji kiedy nie bedziecie mieli kasy na bilet i bedziecie musieli gdzies pilnie pojechac!!! faje z bogatych rodzin
Samilo, komunikacja publiczna w wiekszej czesci jest utrzymywana z podatkow a nie sprzedazy biletow wiec jedzi na koszt nas wszystkich a nie tylko ciebie, szlachetnie placacego za bilet.
Pozatym koles mial bilet, a facetem ktory wyrzucil go z pociagu zajel sie juz sad, wiec juz sie tak nie napinaj.
news.sky.com/skynews/Article/201009116130075
Pozatym koles mial bilet, a facetem ktory wyrzucil go z pociagu zajel sie juz sad, wiec juz sie tak nie napinaj.
news.sky.com/skynews/Article/201009116130075

tym co nie zauwazyli - to jest pociag nie tramwaj, tramwajem kazdemu zdarza sie jechac bez biletu , ale z pociagu won!

Zastanawiam się jakim z🤬bem trzeba być by bronić te kanarskie mendy. One tylko czyhają na ludzkie zapominalstwo i wlepiają mandaty jak ktoś przez jeden dzień będzie mieć nieważny bilet miesięczny. Dresom odpuszczają, bo jak mają się takim postawić? Sam byłem świadkiem jak chłopak wszedł do autobusu, skasował bilet 15-minutowy, a po 10 minutach stania w korkach (przed dojazdem do pierwszego kolejnego przystanku) kanarska menda wystawiła mu mandat.

Ten oto student pomylil sie w kupnie biletu i zamiast biletu powrotnego kupil ten sam bilet. Czytalem o tym rano w gaziecie. Bedac studentem, a ze w anglii bilety na pociagi sa strasznie drogie myslal ze bedzie mogl jakos wytlumaczyc swoja pomylke. Zamiast wyrzucac go sila z pociagu mogl uwaznie przesluchac tego oto mlodego czlowieka zanim pochopnie go wyrzucili sila z pociagu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie