Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stew 2011-12-13, 14:22 10
Nie p🤬l, że nie zdarzyło Ci się jechać bez biletu. Zapłaciłby mandat i byłoby po problemie.

Ale oczywiście musiał się znaleźć obrońca świata. J🤬y czop.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 14:37
P🤬lona kupa gówna. Na c🤬j się wp🤬la skoro go to nie dotyczy.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 16:53 103
No i k🤬a bardzo dobrze, komunikacja publiczna nie jest darmowa i jak jedziesz bez biletu to jesteś p🤬lonym złodziejem. Taki pajac jedzie na koszt uczciwych pasażerów i to jest wk🤬iające, jeszcze zamiast spuścić łeb i wyjść, wp🤬la się na siłę do środka... widzę że tutaj też takich cwaniaczków nie brakuje.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-12-13, 17:08 19
Nie wiem co to za zwyczaj, zeby przy kontroli siedziec na p🤬dzie i sie wyklucac. Kiedys jak sie jechalo czyms na gape i wpadala kontrol to na pierwszym z brzegu przystanku sp🤬alalo sie samemu, nikt nie musial nikomu pomagac. I dobrze zrobili, ze kolezke wyj🤬i z pociagu, jak jest debilem to niech cierpi.

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Leouch 2011-12-13, 17:48
to Angielski czy jezyk hamburgerow?

Macie racje, to zlodziejstwo ale zlodziejstwem jest tez sciaganie piratow z neta, co wiekszosc z was czyni - nikt nie jest swiety
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 18:01 1
A najlepsze jest w momencie, kiedy pasażer na gapę oszczędzając na bilecie mówi, że to k🤬a drogie.. wsiada do swojego auta po zdaniu prawa jazdy za Xym razem.. wtedy dopiero okazuje się, że bilet jest tani jak barszcz..
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 19:07
Leouch napisał/a:

to Angielski czy jezyk hamburgerow?

Macie racje, to zlodziejstwo ale zlodziejstwem jest tez sciaganie piratow z neta, co wiekszosc z was czyni - nikt nie jest swiety

Jakich ku**a hamburgerow?Jak c🤬j slychac ze mowia o Edinburghu...
Zgłoś
Pener 2011-12-13, 19:08 12
Ray696 napisał/a:

Jakich ku**a hamburgerow?Jak c🤬j slychac ze mowia o Edinburghu...

Zajebista cenzura
Zgłoś
ThunderZ 2011-12-13, 22:06 3
widać gościa musieli ładnie w szkole c🤬lić skoro wyżywa się na jakiś szczeniakach ale pewnie już dostał 10 razy wp🤬l od jakiś dresów
Zgłoś
l_witek 2011-12-13, 22:57 4
Jeszcze wp🤬l gówniarz powinien dostać.
Dzisiejsze gimbusy nie maja respektu przed niczym...tylko się liczy żeby telefonik macamy mieli...browara się napili...a jak by już por🤬ać mieli to ze szczęścia zeszli...
jak cz🤬ch ze stanów otumanione przez tzw. pop kulturę...
Komentarze JUNIORÓW wyżej mówią same za siebie...

podpis użytkownika

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
Stew 2011-12-13, 22:58 1
@up Odezwał się senior sadistica

Samilo napisał/a:

No i k🤬a bardzo dobrze, komunikacja publiczna nie jest darmowa i jak jedziesz bez biletu to jesteś p🤬lonym złodziejem. Taki pajac jedzie na koszt uczciwych pasażerów i to jest wk🤬iające, jeszcze zamiast spuścić łeb i wyjść, wp🤬la się na siłę do środka... widzę że tutaj też takich cwaniaczków nie brakuje.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.

A mi się zdarzyło. Na co dzień jeżdżę z biletami, ale czasem jest tak, że kierowca powie Ci "nie prowadzę sprzedaży" i c🤬j! Niby żadna wymówka, ale k🤬a złodziejem możesz nazywać swojego starego, bo nie znasz sytuacji więc nie oceniaj.

Dwa - nie bronie typa z filmiku, dla mnie to pajac, ale jeszcze większym śmieciem jest frajer co go wyj🤬.
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-12-14, 9:40 2
@fumar jako nie-zlodziej powinienes wysiasc na nastepnym przystanku i szukac biletomatu/kiosku, zeby bilet zakupic. Jak na stacji benzynowej nie maja paliwa to tez pomyslisz 'a c🤬j, dzisiaj pojade bez'?

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Stew 2011-12-14, 12:56
@up Jako nie-złodziej tak robię
Zgłoś
Ludomir 2011-12-14, 22:04 1
ale żeś k🤬a po tagował

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie