Ale oczywiście musiał się znaleźć obrońca świata. J🤬y czop.

@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Macie racje, to zlodziejstwo ale zlodziejstwem jest tez sciaganie piratow z neta, co wiekszosc z was czyni

to Angielski czy jezyk hamburgerow?
Macie racje, to zlodziejstwo ale zlodziejstwem jest tez sciaganie piratow z neta, co wiekszosc z was czyni- nikt nie jest swiety
Jakich ku**a hamburgerow?Jak c🤬j slychac ze mowia o Edinburghu...
Jakich ku**a hamburgerow?Jak c🤬j slychac ze mowia o Edinburghu...
Zajebista cenzura

Dzisiejsze gimbusy nie maja respektu przed niczym...tylko się liczy żeby telefonik macamy mieli...browara się napili...a jak by już por🤬ać mieli to ze szczęścia zeszli...
jak cz🤬ch ze stanów otumanione przez tzw. pop kulturę...
Komentarze JUNIORÓW wyżej mówią same za siebie...
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów

No i k🤬a bardzo dobrze, komunikacja publiczna nie jest darmowa i jak jedziesz bez biletu to jesteś p🤬lonym złodziejem. Taki pajac jedzie na koszt uczciwych pasażerów i to jest wk🤬iające, jeszcze zamiast spuścić łeb i wyjść, wp🤬la się na siłę do środka... widzę że tutaj też takich cwaniaczków nie brakuje.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.
A mi się zdarzyło. Na co dzień jeżdżę z biletami, ale czasem jest tak, że kierowca powie Ci "nie prowadzę sprzedaży" i c🤬j! Niby żadna wymówka, ale k🤬a złodziejem możesz nazywać swojego starego, bo nie znasz sytuacji więc nie oceniaj.
Dwa - nie bronie typa z filmiku, dla mnie to pajac, ale jeszcze większym śmieciem jest frajer co go wyj🤬.

podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint