konto usunięte
2012-09-09, 15:50
znajomy ma podobnego ale awd i 2.0t na podzespolach vw, ale ogolnie szacun za robote.
konto usunięte
2012-09-09, 15:56
Awd świetna sprawa! Trochę potem żałowałem zę nei zdecydowałem się na zrobienie awd na podzespołach subruuu albo audi...
konto usunięte
2012-09-09, 17:24
Ok postaram się w tym tygodni wrzucić! dzisiaj miałem nagrć filmik ale niestety nei mam pomocnika na dzisiaj...
@Zenon Zykfryd
Ohoho, powiało grozą... Dzieciakowi z gramem suszu roślinnego w kieszeni też byś pewnie złamał życie, bo przecież prawo jest najważniejsze, co? Nic się nikomu nie stało, a nawet jakby się stało, to autor nauczyłby się jeździć po ulicy ubezpieczonym pojazdem musząc oddać za wyrządzone szkody z własnej kieszeni. Jeśli sądzisz, że rejestracja i ubezpieczenie zlikwiduje wypadki drogowe, to wiedz że tak nie będzie. Homologacja sracja, a połowa i tak przegląd robi za flaszkę wódki.
Co do buggy, to zdaje się że trochę mało efektywnie przenosi moc na jezdnię. Nie myślałeś o większych i szerszych kapciach z tyłu. Oczywiście o ile układ przeniesienia napędu wytrzyma.
Jaki tam dyfer upchnąłeś?
konto usunięte
2012-09-14, 0:15
Zenon Zykfryd, dziękuj, że za sprzedawanie w ogóle jeszcze możesz przeglądać to forum. jak ja takich nie nawidze