Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kapral Poproszek 2012-09-08, 17:44 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 18:07 32
Przedewszystkim brak wspomagania, bardzo bezpośredni układ kierowniczy, mały rozstaw osi w stosunku do rozstawu kół i tak to wygląda... Sprzęt jest bardzo narowisty, gdyby trzymać kierownice bez tych małych kontr to wpadł by w "rezonans" na dziurach i postaiwło by go bokiem w pewnym momencie...

Niewiem czy miałes okazje jeźdizć narpawdę mocnym rwd ale takie pojazdy się "same nie prowadza". To jest ciągła walka z utrzymaniem tego an drodze, na sztywnym zawieszeniu na dziurach itd... Taki sprzęt trzeba cały czas umiejętnie "gasić" przeżucając mase przód tył(odejmowanie gazu) i na boki(kieorwnica) inaczej jest out of control i mamy fajne filmiki na hardzie...

Mam jeszcze 300 konnego 200sx i sprawa wygląda identycznie(znaczy troszkę spokojniej jest ale jest ten efekt), szczególnie jak wejdzie boost to albo odpuszczasz gaz albo kontrujesz żeby utrzymać dupę w jednej lini z przodem bo chce latać na boki

Ale tez nei mówię że ja czegoś źle nei robię, bo jestem totalnym samoukiem, a na dodatek przed nagraniem filmu byłem wogole nie rozgrzany i nei jeździłem z 4 miechy niczym szybkim... Szczerze mówiąc to kiepsko jechałem na tym filmiku, szczególnie te odcinki po lesie zdarze mi się isę pojechac dużo mniej zachowawczo i bardziej w stylu WRC

Ale to różni amatora od profesjonalisty za kółkiem. Amator potrafi dobrze pojechać ale czasem w okreśłonych warunkach, po dobrym seksie z żoną... Profesjonalista jedzie ZAWSZE na 110%!

Wogole jak się Wam spodoba to nagram jeszcze kilka urywków z zewnątrz jak to lata bo filmik tego nie oddaje;) A czeba zrobić sobie pamiątkę cowiem buggy jest wystawiony w cleu kupienia sobie e30cabrio(tak wiem, jak to brzmi, wymienić coś takeigo na cabrio ;D )
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-09-08, 18:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 18:41
Hehehe, zrozumie każdy kto ma top w żyłach... Też lubie stare auta nawet takei które na pierwszy rzut oka się nei wyróżniają, ale mają dusze i to jes zajebiste i najważniejsze! Stąd poymśł na e30 w aksiej lampie zresztą...
Zgłoś
piter210 2012-09-08, 18:52 1
Chyba w niektórych momentach osiągał prędkość światła bo zamazywała mu się czasoprzestrzeń.
Zgłoś
chetek 2012-09-08, 20:09
Zgłoś
Shymeq 2012-09-08, 20:44 3
Piwo za silnik B234
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 21:00
moj mini cros 49cm juz lepiej sie rozpedza...
Zgłoś
Koza111 2012-09-08, 21:11
Gdzie ty w Polsce takie równe drogi znalazłeś ?
Zgłoś
adrian0114 2012-09-08, 21:14 6
orzechccc napisał/a:

moj mini cros 49cm juz lepiej sie rozpedza...

No na pewno. Ale spokojnie skończysz gimnazjum to może przesiądziesz się na coś większego
Zgłoś
liolio 2012-09-08, 21:25
@Max Ibuprom
Odważnie - pokazałeś twarz pomimo łamania "przepisów drogowych".
Zgłoś
wysokogatunkowy 2012-09-08, 21:30
Max sam to budowałeś ?
Widze że moje rejony ( Zjazdowa ), sam się tam uczyłem jeździć jakieś 20 lat temu
Sam mam zamiar zbudować coś podobnego, zapraszam na motodrom ( termin do ustalenia ) to przetestujemy co to potrafi
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 21:43
ciekawi mnie co ten typ z 7:37 do Ciebie dymił?? co do maszyny bardzo pozytywnie.
Zgłoś
kickinyo 2012-09-08, 21:54 1
lepiej nagraj tego 200sx bo sam przymierzam się do kupna s14a
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem