Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Chwalisz się ,że 1 raz w życiu jedziesz czymś z 4 kołami czy poprostu jesteś głupi?
ja p🤬le... popisałeś sie.

I na c🤬j takie gówno wrzucać na sadola? Chwalisz się ,że 1 raz w życiu jedziesz czymś z 4 kołami czy poprostu jesteś głupi?
Jesteś taki tępy czy żartujesz? Mam nadzieje że to drugie bo tylko jakiś pojeb wierzy że wszystko co jest wrzucone do internetu pochodzi od autora.

I na c🤬j takie gówno wrzucać na sadola? Chwalisz się ,że 1 raz w życiu jedziesz czymś z 4 kołami czy poprostu jesteś głupi?
Też sobie go zjadę. Ty cieciu malinowy, bucu, zwyrodnialcu, durnoto, siurku, mamałygo, cepie.
A co do filmiku. Polecam jakiś podmiejski PKS

chopy wyngiel wiezo ?
1:48
Pado, że kamień załadowany chopie!
Jesteś taki tępy czy żartujesz? Mam nadzieje że to drugie bo tylko jakiś pojeb wierzy że wszystko co jest wrzucone do internetu pochodzi od autora.
To na c🤬j takie k🤬a gówno wrzucasz? Onanizujesz się przy tym czy jest to dla ciebie zabawne w c🤬j? Jakiś k🤬a prostak jedzie c🤬jowym gównem a ty to wrzucasz bo myślisz ,że jest to śmieszne? Przebiłeś Karola z Familiady.
Co w tym filmie jest śmiesznego, zabawnego, sadystycznego? Czym się kierowałeś wrzucając takie gówno na sadola?
PS> Tagi wymiatają....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To na c🤬j takie k🤬a gówno wrzucasz? Onanizujesz się przy tym czy jest to dla ciebie zabawne w c🤬j? Jakiś k🤬a prostak jedzie c🤬jowym gównem a ty to wrzucasz bo myślisz ,że jest to śmieszne? Przebiłeś Karola z Familiady.
Co w tym filmie jest śmiesznego, zabawnego, sadystycznego? Czym się kierowałeś wrzucając takie gówno na sadola?
PS> Tagi wymiatają....
Jeżeli ci się nie podoba filmik to po co tu wchodzisz po raz któryś i piszesz jakieś poj🤬e komentarze o waleniu ? Jak masz jakieś zajebiste filmiki to proszę o wrzucenie a jak nie to wyp🤬alaj
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie