Pięknie pop🤬la. Aż mi się chce do mojego seata wsiąść i nak🤬iać niczym orzeł w przestworzach.
Kierowca ma to gdzieś czy stoja ludzie czy nie oni tam stoja na własna odpowiedzialnośc wiec czego ona ma sie bać

Janiol napisał/a:
Kierowca ma to gdzieś czy stoja ludzie czy nie oni tam stoja na własna odpowiedzialnośc wiec czego ona ma sie bać
no pewnie, co go to obchodzi no nie ? tylko potem zyje sie ze świadomością że zabiło sie ludzi ...
Mały błąd i wjeżdżasz w tłum ludzi. W końcu najlepsze zakręty są najlepiej zabezpieczone fotoreporterami i kibicami. Kierowca i pilot wychodzą zazwyczaj w 1 kawałku.
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
podpis użytkownika
Arsen z "n"Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna

Te wszystkie gapiące się przydrożne grzyby aż się proszą , żeby je jakiś kierowca pościnał.
lepiej nogami nak🤬ia niz ja na swojej perkusji
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Marcinw napisał/a:
grasz na perkusji nogami?
A centrala i hi-hat to niby czym?

Tak się tylko wydaje, że "ŁaŁ, jak szybko nak🤬ia nogami", podczas agresywniejszej jazdy na szutrze czy śniegu każdy, średnio doświadczony będzie miał podobną prace nóg, co oczywiście nie musi się przekładać na podobny efekt jazdy.
oni mu k🤬a tor zrobili, żeby wiedział gdzie ma jechać proste.
podpis użytkownika
sadistic pany