👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobry jest ! Taki rower pewnie kupe kasy kosztuje... wygląda na taki góral-kolarzówka
flassh napisał/a:
Taki rower pewnie kupe kasy kosztuje...
Pewnie więcej niż niejeden samochód.
Musiał ciężko i uczciwie zapracować na takie cudo. - Nie napisał nigdy żaden Polak ;d

Szkoda, że nie napisali ile opon poprzebijał przy nagrywaniu tego filmiku.

Jak jeździ pół życia na takim rowerze to i sztuczki potrafi, a balansowanie ciałem ma opracowane do perfekcji.
srylag napisał/a:
Pewnie więcej niż niejeden samochód.
Musiał ciężko i uczciwie zapracować na takie cudo. - Nie napisał nigdy żaden Polak ;d
Nie znacie się. To nie musi być rower dla jakiegoś prosa. Lekkie kolarzówki ~6 kg 1500€. Rowery profesjonalistów 10'000+ € .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie