Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................n 2014-11-21, 11:57 4
SHEEPEK napisał/a:

"Jestę szeryfę"

Nie, bo tylko ja nim jestem.
Zgłoś
~Angel 2014-11-21, 11:59 44
Cytat:

DonDomel
1 dzień temu

Mam nadzieje ze filmik zostal wyslany na policje

Autor filmu:

Cytat:

Paweł Pawłowicz
1 dzień temu
Film nie został wysłany...szkoda mi czasu, żeby tym zawracać głowę policji

To po c🤬j to nagrywać i wrzucać do neta?
Właśnie przez bezkarność kierowców jazda na suwak w naszym kraju tak wygląda. Im więcej będzie zgłoszeń i kar za takie blokowanie to może ludzie zaczną jeździć normalnie.
Ale nie, autor kozak nagrał i jedynie co zrobił to wrzucił film na YT bo lepiej gówno zrobić a tylko narzekać w wirtualnym świecie

podpis użytkownika

Zgłoś
saves 2014-11-21, 12:23 13
W Warszawie na Moście Gdańskim od strony Pragi coraz częściej ludzie jadą na suwak. Z czterech pasów robią się dwa. I uwierzcie szeryfowie - WSZYSCY JADĄ!!!!! Tak więc da się. Ale cóż... Cebulactwo zobowiązuje...
Zgłoś
x................j 2014-11-21, 13:17 13
2:50... myślałem, że znowu na którejś zakładce załadowały się gówniane reklamy.
Zgłoś
pherel 2014-11-21, 13:52 63
Dobrze chłopaki z tirów zrobili ja nak🤬iam dzień w dzień po 60 km autostradą niemiecką do pracy i jak są takie zwężki to jak taka k🤬a jedzie lewym pasem do końca gdzie inni kierowcy mogą zjechać wcześniej i do prawego to jak tu ma c🤬j człowieka nie strzelić ,a później na koniec podjeżdża taka p🤬da do końca pasa i się wciska na chama k🤬a po to to są te p🤬lone strzałki na drodze narysowane żeby idiota wiedział ze ma już zjeżdżać powoli do prawego a ta k🤬a się ciśnie i wyprzedza wszystkich a c🤬j później wielce oburzony bo nikt go wpuścić nie chce.

Piwo dla Panów z Tirolotów i c🤬j autorowi w dupe!

podpis użytkownika

own3d
Zgłoś
bocian87 2014-11-21, 13:57 33
ok to też coś napiszę :

"
Kierujący pojazdem, korzystając z drogi dwujezdniowej, jest obowiązany jechać po prawej jezdni; do jezdni tych nie wlicza się jezdni przeznaczonej do dojazdu do nieruchomości położonej przy drodze.
"
Szkoda że tego nie wstawiłeś - czemu jechałeś lewym pasem skoro przepisy nakazują jazdę prawym ?

Do tego
"Kierujący pojazdem jest obowiązany jechać możliwie blisko prawej krawędzi jezdni. Jeżeli pasy ruchu na jezdni są wyznaczone, nie może zajmować więcej niż jednego pasa."
pytanie jak wyżej

A co do art 90 to jak można utrudniać już utrudniony ruch ?

Boli cie że ktoś nie pozwala ci być burakiem i wp🤬lać się przed wszystkich którzy czekają ? i bardzo dobrze !
Jazda na zasuwak JAK NAJBARDZIEJ ale k🤬a gdy auta są w ruchu a nie gdy na prawym pasie wszyscy stoją.
Jak masz kolejkę do kasy po zakupy to też ich bierzesz lewą i wp🤬lasz się przed kogoś z wózkiem ?

Ale co tu się dziwić skoro podejście polaczków jest takie a nie inne j🤬 wszystkich ja jestem pan i władca, ja jestem najważniejszy i tylko ja chcę jak najszybciej dotrzeć do domu.
Później właśnie wymagane jest tępienie takiego zachowania bo jeden burak z drugim ciągle lecą lewym do końca a prawy się k🤬a nawet nie drgnie bo ciągle się wp🤬lają z lewego.
Zgłoś
s................r 2014-11-21, 13:59 163
pherel nie wiem, czy takim jak ty tłumaczyć, czy już sobie odpuścić. Nie wiem k🤬iszka, nie mam pojęcia. Wszystko robisz na odwrót? Majtki przez głowę zakładasz?

edit: i ten bocian następny. Ja się nie dziwie, że tyle kart wyborczych było nieważnych, skoro jest tylu myślących inaczej...
Zgłoś
p................z 2014-11-21, 14:06 7
Panowie z TIRów "szeryfują" bo dzięki temu dbają o swój interes. Gdyby jeździli na suwak to wszystkie osobówki brałyby je z lewej i potem przy zwężeniu znowu pchały na ich pas.
Ale to, że wszystkich do okoła wk🤬iają i tworzą gigantyczne zatory już ich nie obchodzi.

Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
bocian87 2014-11-21, 14:15 3
@szpajder

Skoro ty jesteś taki oświecony i wszystko wiedzący to powiedz czemu jazda niezgodnie z podstawowymi przepisami prawa jest wg ciebie ok - artykuły masz w moim poprzednim poście.

i tak jak napisał Pherel - jakoś wszędzie ludzie potrafią ustawić się w kolejce i grzecznie jechać powoli do przodu a nie ryć się na chama lewym pasem do końca zmuszając tych którzy czekają na prawym pasie do dłuższego czekania
Zgłoś
p................o 2014-11-21, 14:19 70
@bocian87

P🤬lisz jak potłuczony.
Był tam zakaz wyprzedzania? Nie było.
Gdyby była tam policja to bardzo szybko pokazaliby Ci że gówno wiesz. Mandat dostałaby osoba blokująca lewy pas, który do c🤬ja służy do wyprzedzania i nie łamie się przepisów jadąc nim, nawet jak po prawej wszyscy stoją.

U mnie po drodze do pracy też się j🤬e lemingi ustawiają na prawym i stoją jak te p🤬dy, a później wielce oburzeni jak ich miniesz lewym.
Broni im ktoś k🤬a rozstawienia się po połowie na jednym i drugim i jazdy na suwak?
To że 80% nie zna przepisów, to znaczy że ja mam podążać ich śladem?
W tym kraju k🤬a nie opłaca się robić dróg innych niż jednopasmówki. Debile i tak głupieją przy większej ilości.

A co do kierowców samochodów ciężarowych, to Pan "przez" ma rację. Pracuję w transporcie, mam styczność ze swoimi kierowcami każdego dnia. Blokują, bo nie chce im się hamować i ruszać co chwila, bo ciężko rozbujać i później zatrzymać takie 24 tony, a do tego czasem wjebie się przed nich kilku cwaniaków, ale co to za debilne tłumaczenie?
Masz większe auto, to masz niedogodności. Trzeba było zap🤬lać na polibudzie, to byś był k🤬a inżynierem w osobówce, a tak to niby co? Wszyscy inni mają cierpieć bo kierowcy ciężarówek mają trudniej?
No bez jaj. Popłakałem się ze wzruszenia.
Zgłoś
takija 2014-11-21, 14:27 39
Jazda na suwak byla już tyle razy opisywana nawet w przypadku aut stojących że szkoda to powielać. Ci którzy dalej tego nie pojmują sa zwyczajnie umysłowymi sp🤬olinami.
Zgłoś
~Velture 2014-11-21, 14:47 20
Temat poruszany tutaj był już X razy. W skrócie: Kto nie ogarnia jazdy na suwak ten jest p🤬dą i tyle.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś