👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

C0C0JUMBO napisał/a:
To jest film puszczony od tyłu. Nie ma za co
Konar płonie to jedziesz na ręcznym, czy jedziesz na ręcznym bo konar plonie?
wilkoala napisał/a:
Konar płonie to jedziesz na ręcznym, czy jedziesz na ręcznym bo konar plonie?
Jesteś durniem bo jesteś durniem czy jesteś durniem bo jesteś durniem ?

LuzaQ napisał/a:
Jesteś durniem bo jesteś durniem czy jesteś durniem bo jesteś durniem ?
A ty co?
Miałeś niedobór jodu w dzieciństwie że nie pojmujesz zależności przyczynowo skutkowej?
Czy baba cie rzuciła i chwilowo jesteś drażliwy na punkcie jazdy na ręcznym?

@up zróbcie sobie gałkę na zgodę i dajcie spokój. Za brudasa palącego auto zawsze piwo.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

Driver19cm napisał/a:
No już Panowie - na zgodę jeden drugiemu wyczyści berło, drugi pierwszemu taśtnie dżosza i wracamy do normalności ........
Takie macie zwyczaje w środowisku w którym się "obracasz"?
Robicie sobie gałe na przeprosiny?
Nie mierz innych swoją miarą.
C0C0JUMBO napisał/a:
To jest film puszczony od tyłu. Nie ma za co
Watsonie, jadąc do tyłu uszkodził zbiornik z paliwem, paliwo się wylało z uszkodzonego zbiornika i zapaliło się od gorącego katalizatora. Nie ma za co.
Cytat:
Takie macie zwyczaje w środowisku w którym się "obracasz"?
Robicie sobie gałe na przeprosiny?
Nie mierz innych swoją miarą.
Widzę niedojebie, że Ty będziesz czyścił koledze berło i jeszcze później taśtaśz mu dżosza. Ale z Ciebie łapczywa szmata

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

Driver19cm napisał/a:
Widzę niedojebie, że Ty będziesz czyścił koledze berło i jeszcze później taśtaśz mu dżosza. Ale z Ciebie łapczywa szmata
Jak można się tak brzydko wyrażać?!
Całujesz swojego chłopaka tymi ustami, czy tam palcami?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie