Cytat ze spisu nieoznakowanych radiowozów:
"Powiat: Krosno
RZ94697 granatowy vw passat"
Przejazd na trasie Lublin-Rzeszów (okolice Rzeszowa) droga nr 19, dnia 19.05.13
Materiał własny oczywiście
(drżenie poprzez brak statywu, wybaczcie)
Konto usunięte
2013-05-24, 19:13
Jestem w szoku! To wy tam macie asfaltowe drogi?
Autor nagrania popełnił te same wykroczenia, więc uznałem za stosowne dostarczenie tegoż nagrania na drogówkę. Niech oni decydują co z tym zrobić.
Konto usunięte
2013-05-24, 19:16
Wstrząsający performance...
Konto usunięte
2013-05-24, 19:35
Autor sam nap🤬la środkiem drogi po ciągłej linii i ścina zakręt przekraczając ciągłą linię, a czepia się innych. Jak się chce kogoś pouczać należy samemu jeździć porządnie... (ja sam jeżdżę porządnie, to się czepiam)
@Loaloa
sprzedawczyk?
@masabitumiczna
ty to jesteś jednak prawdziwa masa bitumiczna, a przynajmniej tej samej inteligencji. Jak miał ich nagrać??
a jak dostaniesz mandat za pierdołę lub przeoczenie (tak tak, zdarza się najlepszym, nawet tym co uważają się za najlepszych) to zaraz będziesz pierd*lił jakie to ch*je i sami nie jeżdżą lepiej. Nawiązując do Twojej wypowiedzi to policja w tym przypadku też nie ma prawa karać i czepiać się innych, bo sami jadą jak święte krowy. Pierd*licie Hipolicie i tyle.
Trzeba wrzucać więcej takich przypadków "dawania przykładu" przez drogówkę, a zwłaszcza straży miejskiej... nie będę rozpisywał się na temat SM, bo szanuję swoje nerwy.
Ktoś mi wyjaśni po czym autor wnosi, że to nieoznakowany radiowóz? Na filmiku nie widzę mundurów, kamerek itp.
Konto usunięte
2013-05-25, 1:49
Autor nagrania może, bo nie stanie przy drodze i nie zacznie nap🤬lać mandatami, ba, punktami na lewo i prawo do c🤬ja!
Sam pewnie zap🤬lasz ile fabryka daje, a teraz nagrywasz "tajniaków" i robisz to samo co oni >.<
Konto usunięte
2013-05-25, 15:14
K🤬... biedota oslania policjantow napierw placzecie ze wam za byle gowno mandat wlepiaja a teraz czepiacie sie kolesia ktory nagral jak Policja Polska popelnia wykroczenia no nie dogodzi wam PFD
im wolno... i to wk🤬ia najbardziej mają bronić prawa którego sami nie przestrzegają. Niech żyje sk🤬ysyństwo
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
używanie telefonu w aucie także jest zakane
no i c🤬j
jedzie se VW i o co tu chodzi ?
Konto usunięte
2013-05-25, 23:19
w Polsce wszyscy jezdza jak poj🤬i to czemu policja ma jezdzic inaczej?
buractwo polskich kierowcow az razi w oczy,az dziw ze w pl nie zapanowala jeszcze moda na kamerki
Lysander napisał/a:
w Polsce wszyscy jezdza jak poj🤬i to czemu policja ma jezdzic inaczej?
buractwo polskich kierowcow az razi w oczy,az dziw ze w pl nie zapanowala jeszcze moda na kamerki
bo k🤬a ja jeżdżę jak chcę - bo jeżdżę za swoje.
a buractwo w mundurkach wozi się za moje pieniądze i mam prawo wymagać i sprawdzać żeby świecił przykładem, nie op🤬lał się w pracy i stojąc na straży prawa - sam go nie łamał
podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade
Konto usunięte
2013-05-25, 23:31
Znając nasze władze przyślą Ci mandat, nie wiem jak i kiedy ale uważaj na siebie (i innych, mimo wszystko) pozdro za dobry materiał
A tak nawiasem j🤬 c🤬tych